pisike528 kirjutas:Nii kere läheb järgmine nädal vanarauaks.Kui kellelgi midagi kerest vaja siis andku kiirelt märku.Kerel praegu sillad all.
Kookisin veel maha tagumised piduri supportid koos peaaegu olematult kulunud klotsidega,praktiliselt uued kässari klotsid,kaitsme karbi koos releedega,vaakum pidurivõimendi,yokohama slickid koos 2 15"plekkveljega,katuseluugi spoileri,ABSi aju ja veel mõned vidinad...
Mul vajus juhi tungraud läbi, kas see koht sul tugev? Kui palju raha maksab?
pisike528 kirjutas:Nii kere läheb järgmine nädal vanarauaks.Kui kellelgi midagi kerest vaja siis andku kiirelt märku.Kerel praegu sillad all.
Kookisin veel maha tagumised piduri supportid koos peaaegu olematult kulunud klotsidega,praktiliselt uued kässari klotsid,kaitsme karbi koos releedega,vaakum pidurivõimendi,yokohama slickid koos 2 15"plekkveljega,katuseluugi spoileri,ABSi aju ja veel mõned vidinad...
Mul vajus juhi tungraud läbi, kas see koht sul tugev? Kui palju raha maksab?
Tungi kohad kõvad kõik aga ma ei tea kas oli keevitatud v ei
EDIT:vaatasin yle ja korralik on tungi koht,kui suurt tykki sul vaja on?Hinda paku ise midagi
Kereküljes veel korralikud esikondid(üks uus)Uued piduri voolikud taha välja.Korralik roolikarp koos latiga(loksu pole ja häält ei teinud)ja töökorras salongi vent.