Sõelale hakkasid jääma valdavalt saksa toodangu kiired ja vihased esindajad. Paraku kõik eestis saada olevad isendid ei kvalifitseerunud. Sai siis mindud sõbrale külla et kasutada tema saksa kontakte, mure kurdetud ja peale pisikest mõttepausi näidati mulle käega kuhugile sauna taha võssa, "kas sa seda ei taha?" Meenus siis mullegi mis sinna seisma on jäänud, julgelt 10aasta tagune bmw projekt, lisaks omaniku tõdemus et sinna ta ära mädaneb
Lähemal vaatlusel kere tundus veel taastatav ja lisaks kinnitati et on kõik jupid-vidinad olemas, kuigi auto oli molekulideks kistud. Tehingu väärtuseks kujundati kah "ahh vii ära"+ mõned teened.
Meeltesegaduses sai käed löödud ja vana bmw päästmine kindlast surmast ette võetud.
Seisab mul nüüd koduhoovis BMW 2000 TOURING aastast 73
Kerega tuli küll kaasa väga palju kola, kuid märkimisvääselt suur osa autost on puudu. Selgus et selle auto baasil on taastatud hoopis teine 2002. Seega mul puuduvad mootor, käigukast, tagasild ja kõik sinna juurde kuuluv+ veel väga palju pisiasju.
Olukorda veidi seedides otsustasin teha tast nn. retro tuuningu
Minu nägumus on siis selline et välimuselt jääb originaali kuid sisaldama hakkab üsna hi-tech`i ja mugavusi