BMW 728i 86a. Erki205
täna vahetasin summuti osa välja.üks klõps kah juurde
http://fotoalbum.ee/photos/UMe23/47115105
nüüd vaja veel õõtsa puksid vahetada sai täna UM-st ära tellitud ja püstak vahetada mille võtan järgmisena päevakorda
http://fotoalbum.ee/photos/UMe23/47115105
nüüd vaja veel õõtsa puksid vahetada sai täna UM-st ära tellitud ja püstak vahetada mille võtan järgmisena päevakorda
Südame alt on soe, see auto on osa minust ja üli rahul olen, et auto on leidnud omale hea peremehe. Sealt kus mul jäi pooleli, oled ilusti jätkanud ja rohkemgi veel.
Eks paar asja häirivad ka(toon ja veljed), aga inimeste maitsed on erinevad ning ma ei pane seda sulle üldsegi pahaks. Lisaks on ta piltidel ka sedasi vägaväga ilus.
Loodame et siis keegi sult teda nii pea veel ära ei osta
ja edukat remontimist ja rohkeid muretuid sõidukilomeetreid.
Eks paar asja häirivad ka(toon ja veljed), aga inimeste maitsed on erinevad ning ma ei pane seda sulle üldsegi pahaks. Lisaks on ta piltidel ka sedasi vägaväga ilus.
Loodame et siis keegi sult teda nii pea veel ära ei osta

BMW E91 320D 07/2010
Imre,toonklaas ja valuveljed on sellised asjad, mis saab eemaldada ilma kahjustusteta.Minu nägemus autost on selline ja kui tuleb isu auto originaali seadistada siis ju imelihtne .Müügipoolepealt pole mõtet pabistada ,kuna auto ju ikka minukäes
ja ega ma eriti usu ,et ta ka peremeest vahetab
Vaatab äkki põristan ükspäev sinu juurest läbi,saad ise oma käega katsuda 

Kuidas sa tagaklaasilt tooni eemaldad ilma soojendusribasid kahjustamata? Minul see ei õnnestunud ja ei osanud sellele ennem tähelepanu pöörata, kui enamus ribadest tuksis olid.toonklaas ja valuveljed on sellised asjad, mis saab eemaldada ilma kahjustusteta
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
Isegi kartsin ,et lõhub ära,aga inimine ,kes seda paigaldas (on teinud seda juba päris pikalt) väitis, et saab ilusti maha ilma lõhkumata.Ei tea mis võluväel.(Vb mingi kile kvaliteet vms mängib rolli) Sellesuhtes olen teda siiamaani usaldanud ja jättnud kõik sellised teemad tema kraesse.Ja juhul kui tõesti peaks midagi nihu minema,siis teine klaas külge.trevi kirjutas:Kuidas sa tagaklaasilt tooni eemaldad ilma soojendusribasid kahjustamata? Minul see ei õnnestunud ja ei osanud sellele ennem tähelepanu pöörata, kui enamus ribadest tuksis olid.toonklaas ja valuveljed on sellised asjad, mis saab eemaldada ilma kahjustusteta