teab keegi mõnda normaalset autokeevitajat tartus või selle lähiümbruses kes mingit mega jõhkrat hinda ei küsi... täiega masekas juba hakkab tulema ehitus seisab
mida sa täpselt keevitada tahad? keret, väljalaset või midagi muud? Enda autol lasin kere keevituse ja värvimise teha Turu autokeskuses, see sai valitud sealtöötava tuttava pärast, kui summutit vaja keevitada siis on pärna tänavas normaalsed tegijad ning kui midagi huvitavat vaja kokku lasta, siis raadile Teppani juurde. Tema teeb alumiiniumi ka.
keretõid ja vaja teha naca. uued küljekarbid vaja külge aretada ja põhjapeal eesistujate jalgade juurest nurgad, mis haide puhul tava koht kust rooste närima hakkab. muidu siit saab üle vaadata kust vaja keevitada http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=1980
tagumine tiib ja tiivakaar enamvähem tehtud ja vahetatud.
Märjamaa kanti pigem ja tee pikkus pole eriti määrav kui tahad korralikku tulemust saada.
Muu keretöö hinna kõrval ei maksa trasport ka teab kui palju.
Viimati muutis tanele28, 19 Okt 2008 21:59, muudetud 1 kord kokku.
no ega ma seda teekonda võibolla ei põegi aga kui sa mu teemat vaatad, siis näed et ta mul suht luukere, sildasid pole all enam ja hea oleks kui teda kaugele vedama ei peaks. ja vaatamas ka ei saa käia kui tõnise juurde viin. oleks ta lähemal siis veaks küll sinna. tööd tal suht fenomenaalsed