Probleem selline et kas on normaalne et 2.0 võtab sajale 13-16,kiirendamisel jõnksutab õrnalt ning nagu tõmbaks hingest kinni
Sai täna vahetatud kütusefilter ning lapitud ajutiselt õhuvõtutorustik.Ei tea nüüd kas viga võib olla küttepumbas ,pihustites või mingis muus probleemis küttesüsteemiga.
Ehk on kelegi sama asi ette tulnud ning on veale järele jõudnud
90-ga sõites näitab küttekulu seier 8L keskmiseks aga neid vanu autosid vist ei tasu usaldada
eriti ei usu. aga mul näitas et co oli tip top aga ikka rüüpas. ei saanud ka sotti mis viga, praegu vahetasin pensutorusid ja avastasin kohti kus pents välja kippus.
Arvestades Eesti talvist temperatuuri ja linnasõitude pikkusi (mootor ei jõua soojeneda normaaltemperatuurini paljudel juhutudel), siis 13-16L/100km pole murettekitav näitaja isegi korras seadetega mootori korral.
Lühikesi otsi ma eriti ei sõida ja mootor on töösoe kuid ikka õgib mis jube
Kuid mis võib põhjustada kiirendusel jõnksutamist ning uimastust,manuaali järgi väida et kiirendus sajani on 11 sekki aga kisub rohkem 20 seki kanti ,ise ma arvan et kas lekke kütte süsteemis või süüte juhtmetes koos küünaldega,ekh sellest ka tingitud küttekulu
Kas tahmab ka?
Kui saad, siis proovi teist õhukulumõõtjat ja vaata üle temperatuuriandurite ühendused. Mõlemad omal üleelatud probleemid aga mitte M20 mootoriga, kuigi sümptomid olid samad, mis sinu autolgi.
Sellise naljaga olen ise kokku puutunud küll e34-ga moto sama 2.0
Geeniused käisid ja vaatasid ja möötsid. Pmst sai köik asjad ära vahetatud (andurid jne) löpuks ilmnes jöksutamise, bena söömise ja jöukadumise viga sellest et süütepool oli vigane.
Üldiselt soovitan alustada köigelihtsamatest asjadest enda e28 bena kulu sain lakke lissalt musta (umbes) öhufiltriga.
muidugi abiks oleks enne manomeeter peale panna, see näitab ka seda, kui lisaõhk tuleb. Kui sisselaskes pole tühikäigul vajalikku vaakumit õhulekke tõttu, siis on bensusurve 2,2-2,3 asemel kogu aeg 2,5.
Õhulekke puhul abiks nt brake cleaner balloon, pihusta kahtlastele kohtadele peale ja kui tuurid tõusevad, on seal leke.