Registritoimingute hinnatõus 01.01

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Vasta
Ruut
Klubiliige

Registritoimingute hinnatõus 01.01

Postitus Postitas Ruut »

Kuigi riigilõivud, igasuguste ARK-i toimingutega seoses, pidavat olema kulupõhised, otsustati ikkagi järgmisest aastast tühja riigikassat riigilõivude suurendamisega täitma hakata. Kellel on vaja auto oma nimele vormistada see maksab uuest aastast +300kr. Kel auto arvele võtmata see +1200 kr, tsikli puhul +1050kr.
Kuulu järgi oli juba eelmisel nädalal ARK-i Tallinna büroos hullumaja. Omalgi plaan homme paar asja arvele võtta, kui kuidagi saab/viitsib. On kellelgi infi, kuidas Sauel on olukord või oleks üldse mõistlikum Raplasse või Paidesse minna?
On siin veel saatusekaaslasi? Seltsis segasem aega surnuks lüüa :)
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Kasutaja avatar
tõnis
Klubiliige

Postitus Postitas tõnis »

Ma käisin enne pühi Pärnu ARK s, seal oli küll rahulik, kutsusin spetsialisti koju ühte autot ka üle vaatama eelnevalt, kohe järgmine päev oldi kohal, seega eriti pikka järge nagu polnud.
Carclassic OÜ
Kasutaja avatar
Priit
Klubiliige

Postitus Postitas Priit »

Tallinna ARKis oli 23ndal hullumaja, Sauel vähe leebem. Siis ei saanud info nappuse tõttu asju aga aetud niiet lähen homme uuele katsele. Ilmselt seekord otse Sauele.
e12, e21 Baur, e46 Alpina, e85, e90 Alpina, f25 Alpina
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Priit kirjutas:Tallinna ARKis oli 23ndal hullumaja, Sauel vähe leebem. Siis ei saanud info nappuse tõttu asju aga aetud niiet lähen homme uuele katsele. Ilmselt seekord otse Sauele.
Võibolla siis seal trehvame. Tõnis, loodetavasti oled ikka tööl. Tahaks oma tranduleti sinu juurest 10-11 vahel peale võtta.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Kasutaja avatar
meelis k

Postitus Postitas meelis k »

Mul on õnneks raha selleks aastaks otsas :). Eks tuleb elada teadmisega, et peale palgapäeva, kui lähen autot ümber regama, tuleb 300 krooni lisaks maksta :)
e28 528iA '84
killer666

Postitus Postitas killer666 »

meelis k kirjutas:Mul on õnneks raha selleks aastaks otsas :). Eks tuleb elada teadmisega, et peale palgapäeva, kui lähen autot ümber regama, tuleb 300 krooni lisaks maksta :)
sms laen aitab , vähemalt jääb ark nuumamatta:)
Tulihingeline bmw fänn:)
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

meelis k kirjutas:Eks tuleb elada teadmisega, et peale palgapäeva, kui lähen autot ümber regama, tuleb 300 krooni lisaks maksta :)
Kas poleks otstarbekam laenata see 600kr sõbra tuttava käest ja peale palgapäeva talle 700 tagasi viia. Mõlemad oleksite häpid :)
Täna Sauel oli oodatust rahulikum - esmase ülevaatuse sabas paar-kolm ootajat ja registritoimingute sabas ca 20. Aga näitsikud neljas-viies letis suutsid suht norm ajaga need ootajad läbi töötada. Vormistamine läks valutult ja nüüd on tänasest üks 02 registris lisaks. Takkajärgi veekord tänud Sysile ja Tõnisele.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Minu kahe eelmise ARK-külastuse vahe oli ca aasta - 10/2007 ja 09/2008. See oli vist esimene koht, kus ma majanduslangust nägin - just selles kuupäevalises võrdluses. Jalutasin laupäevasel päeval Tartu ARKs millise tädi juurde parasjagu tuju oli minna. Aasta varem närveerisin 20-inimeselises sabas tund enne sulgemist keset suvalist nädalasisest päeva.

Võis ka juhus olla muidugi, aga varemalt on ka meeles hullumeelsed laupäevakud ARKs.
reyo22

Küsimus?

Postitus Postitas reyo22 »

Homme ma ka arki , teen ka oma e28 oma nimele , pean siis nüüdsest maksma 900 kr , tahtsin küsida ega ma ei pea peale 900 kr maksma veel 200 kr registriandmete muutmise eest
e28 528i , 525i
Suunatuli on nagu kondoom, kui pauk käib siis mõtled miks seda ei kasutanud;)
Kasutaja avatar
meelis k

900 eek pead maksma omanikuvahetusel. Pangakaardiga makstes tuli vist väike tasu veel juurde vms.
e28 528iA '84
ullivilli

Postitus Postitas ullivilli »

meelis k kirjutas:900 eek pead maksma omanikuvahetusel. Pangakaardiga makstes tuli vist väike tasu veel juurde vms.
Tallinnas tehes Hansal (nüüd swöödbänk) kaardiga ei tulnud midagi lisaks.
Lähed sinna täidetud avaldusega, tädile annad dokumendid ja pangakaardi toksid koodi ja saad uued paberid.
Mingit eelnevat maksmist ega kviitungiga jamamist ei ole.
Sulaga arvan, et peab tegelema panga vms osas, kus teenustasu tehingul minga 20 jaaku.
In the end everything will be ok. If everything is not ok, it is not the end.
raunz
Klubiliige

Postitus Postitas raunz »

ullivilli kirjutas:
meelis k kirjutas:900 eek pead maksma omanikuvahetusel. Pangakaardiga makstes tuli vist väike tasu veel juurde vms.
Tallinnas tehes Hansal (nüüd swöödbänk) kaardiga ei tulnud midagi lisaks.
Lähed sinna täidetud avaldusega, tädile annad dokumendid ja pangakaardi toksid koodi ja saad uued paberid.
Mingit eelnevat maksmist ega kviitungiga jamamist ei ole.
Sulaga arvan, et peab tegelema panga vms osas, kus teenustasu tehingul minga 20 jaaku.
Kohapeal kaardiga makstes on odavam jah, sulas makstes krediidipanka lisandub 25.-
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Kasutaja avatar
meelis k

Krt jh. Lolli peaga olen asja vastupidi kirjutanud :).
e28 528iA '84
Vasta