Eesti haininade kokkutulek 05-07.08.2005
Et oleks konkreetsem, siis "avamine" on laupäeval kell 14.00. See on see koht siis, kus tibusid loetakse. Eeldatavasti, et asi oleks traditsiooniliselt nõme, siis peab www.e21.ee asutajaliige Sysi ka väikse kõne. Seejärel võiks suunduda autosid kiibitsema - ehk vestlema, vaatama, uurima ning kogemusi jagama.
Nuga treib eeldatavasti ka siis mingi viktoriini, mida saame kõik lahendada.
Aga mida veel teha? Chill ja grill nagunii, aga enne veel võiks midagi korda saata!
Kindlasti tuleb enne minekut - ütleme nädal enne - paika panna ka osalejate nimed. Kas teha mingi osavõtumaks ja sellest tulenevalt söögid või igaüks ise, on ka lahtine?
Ja mina leian, et planeeritav haininade kokkutulek tuleks avalikustada ka EBK foorumis. Ehk juuni lõpus/juuli alguses või nii.
Nuga treib eeldatavasti ka siis mingi viktoriini, mida saame kõik lahendada.
Aga mida veel teha? Chill ja grill nagunii, aga enne veel võiks midagi korda saata!
Kindlasti tuleb enne minekut - ütleme nädal enne - paika panna ka osalejate nimed. Kas teha mingi osavõtumaks ja sellest tulenevalt söögid või igaüks ise, on ka lahtine?
Ja mina leian, et planeeritav haininade kokkutulek tuleks avalikustada ka EBK foorumis. Ehk juuni lõpus/juuli alguses või nii.
-
- Kontakt:
Samas kui kokkutulekust varem teada anda siis mõni mees/naine saaks võibolla indu juurde oma auot ehitamisel taastamisel.sysi kirjutas: Ja mina leian, et planeeritav haininade kokkutulek tuleks avalikustada ka EBK foorumis. Ehk juuni lõpus/juuli alguses või nii.
Kuigi vist EBK foorumis olevad hainina huvilised külastavad ka siinset foorumit.
Niiet

-
- Kontakt:
Tulen siis e23-gaPriit Peljo kirjutas: Priit perega? - ärge pettuge aga hetkel tunne et e28 525e 85a., lootust on et tulen e23-ga.

Auto välimust tuleb kaugelt vaadata

Sisu aga ligidalt vaadata

Viimati muutis Priit Peljo, 10 Juun 2005 12:37, muudetud 1 kord kokku.
-
-
- Kontakt:
Kas värskendaks nimekirja või hoiame ka väheke üllatusi varukssysi kirjutas:Inc13 minu teada ei oma ühtegi haid enamPriit perega? - ärge pettuge aga hetkel tunne et e28 525e 85a., lootust on et tulen e23-ga.
tõnis - e21 320 81a.
nuga - ?
kustas - ?
indrek - e28 M535i 1985 DC51
raul - e28 ?
Bronco - e21 318i
Arvo - e24
siim528 - e28
lamp -
pr117 - e21 ?
Saakal - e24 ?
sysi - ?
inc13 - tuleb?
Jaan - e23 732iA![]()
Mina plaanin ikka e21'ga tulla. Praegused märgid viitavad, et see ei pruugigi võimatu olla
Nuga tahab ka e21'ga tulla.
Kustas nillib juba pikemat aega kuulutusi, loodame parimat![]()
Iff tuleks kah pehmeks rääkida - E24 635CSi ja E23 745iA - need autod minu meelest peaksid lausa mõlemad kohustuslikus korras kohal olema. Kas Iff käsi on ja kas mõlemad sinna ka saame - seda arutab Iffiga isiklikult.
Bronco 318i asemel võib hoopis midagi äkilisemat koosviibimisele saabuda![]()
Raul miskipärast müüb oma autot... see ei meeldi meile, siit ka minupoolne psühholoogiline surve Raulile, et ta ei müüks autot maha.

Mina siis e23 728A 1978
pr117 kirjutas:mina ka tallinnast.. aga rivi moodustamise jätaks ehk augusti algusesse?![]()
idee on 6+, kujutage ette kümneid (+/-5) haininasid pärnumaanteel ühes rivis cruisimaskülmavärinad tulevad peale päris ju
Sai vist jah liigselt kiirustatud, juuli lõppu poole võiks aga juba mingi nimekiri koos olla

-
- Kontakt: