M: e28 518i varuosadeks
M: e28 518i varuosadeks
Tere.
See auto on kuusakoskis.
See auto on kuusakoskis.
Viimati muutis siim528, 06 Aug 2009 16:32, muudetud 1 kord kokku.
Tõid selle Aardla tn garaazide juurest ära?
Ma juba tükk aega mõtlesin, et lähen uurima. Äkki kannatab midagi päästa. Kurb oli vaadata iga päev mõõda sõites auto negatiivset arengut.
Aga mis seisus on juhiuks ja esitiivad?
Udukad tundusid kobedad ka vist?
Mõnedele asjadele on veel huvi.
Saab autole pilgu ka peale visata? Oleks vist lihtsam ülevaade saada.
Ma juba tükk aega mõtlesin, et lähen uurima. Äkki kannatab midagi päästa. Kurb oli vaadata iga päev mõõda sõites auto negatiivset arengut.
Aga mis seisus on juhiuks ja esitiivad?
Udukad tundusid kobedad ka vist?
Mõnedele asjadele on veel huvi.
Saab autole pilgu ka peale visata? Oleks vist lihtsam ülevaade saada.
e28 528iA '84
- raudpats666
- raudpats666
Tala! pidin küll uurima juba järgmine päev aga ootasin natukene et äkki keegi on mootorist huvitatud, sest tala enda pärast ei viitsi ma kohe kuidagi mootorit maha tõsta. Seda enam et hetkel on jube kiire ja lammutamine toimub ilmselt jaanuaris. Kui sul kannatab niikaua oodata siis lähen ja uurin asja täpsemalt.
Süütelukk! seda palju selline tegemine maksab ei oska ma öelda. muidu süüteluku sa saaksid küll aga koos roolisambaga sest seda ei saa minuteada sealt ilma võtmeta eemaldada. kuna minu jaoks on roolisammas kasutu siis raha ma selle eest ei soovi. Kui sa tahad tervet lukuringi siis ei kujuta ma aga ette kuidas sa kindlaks teed kas igalepoole üks võti sobib. ka lukuringi eest ma raha ei taha kui sa oled nõus nad ise küljest võtma! kui ma pean praegu väljas möllama hakkam siis oleks sinupoolne väike külmarohi aga teretulnud
Süütelukk! seda palju selline tegemine maksab ei oska ma öelda. muidu süüteluku sa saaksid küll aga koos roolisambaga sest seda ei saa minuteada sealt ilma võtmeta eemaldada. kuna minu jaoks on roolisammas kasutu siis raha ma selle eest ei soovi. Kui sa tahad tervet lukuringi siis ei kujuta ma aga ette kuidas sa kindlaks teed kas igalepoole üks võti sobib. ka lukuringi eest ma raha ei taha kui sa oled nõus nad ise küljest võtma! kui ma pean praegu väljas möllama hakkam siis oleks sinupoolne väike külmarohi aga teretulnud