Kristjani e28 525e -86.
loodame et see masin saab ikka korda, aga venitades peab seda ka jälgima, et pärast uuesti ära ei vajuks, nimelt endal juhtus nii, et sai avarii läbi tehtud, hiljem veel ilusti sirgu kõik aetud, polnud eriti midagi enam aru saada, kuid ajapikku on hakanud juhiuks järjest halvemini käima.(nüüdseks juba uksed)
Nii, vahepeal jäi streetrace foorumis ühe teise 525e müügikuulutus silma. Täna käisin seda vaatamas ja varsti saab osa temast minu masina doonoriks. Ehk siis minule vajalik vasakpoolne lanseron oli üllatavalt heas seisus, samuti oli esitiib veel täitsa hea. Järgmine nädal lähen loodetavasti seda lansekat sealt ära lõikama, siis kõige olulisem ja keeruliselt leitav varuosa olemas
.

E34 & E32
Ehitus ei edene veel. Küll aga olen mõne varuosa juba ostnud, kõige tähtsam osa ehk vasak lansekas on ka juba olemas, mida pidi suht tikutulega otsima. Täna tellisin ka tutikad esituled + suunatuled ära.j6x19 kirjutas:kuida ehitus ka edeneb,ehk lisad tehtud töödest ka mõne pildi.
Ootan soojemaid ilmu ja kevadet...
Ahjaa, mingi vähe sportlikum nahkkattega rool sai ka ostetud ja vist isegi sinu käest, nagu ma mäletan

E34 & E32
Nii, paneks siia teema uuenduseks ka paar pilti ülesse, mõnest vajalikust asjast, mida olen vahepeal ostnud
:
Siin siis see kõige vajalikum jubin, pika otsimise peale leidsin päris korraliku :

Vahepeal tuli ka üks pakike kohale:

Ja seal sees on siis uued esituled, mis sai http://www.acar.ee kaudu tellitud:

Natuke mugavama nahkkattega rooli ostsin ka mingi aeg tagasi:

Ja auto ise hetkel garaazis tolmu kogumas ja kevadet ootamas:

Siin siis see kõige vajalikum jubin, pika otsimise peale leidsin päris korraliku :

Vahepeal tuli ka üks pakike kohale:

Ja seal sees on siis uued esituled, mis sai http://www.acar.ee kaudu tellitud:

Natuke mugavama nahkkattega rooli ostsin ka mingi aeg tagasi:

Ja auto ise hetkel garaazis tolmu kogumas ja kevadet ootamas:

E34 & E32
rool jh pärit minult.jõudu ja jaksu ehitusel.kui miskit tarvis siis anna pm-i teada see must 520i läeb peagi kuusakoski materjaliks,kui miskit kõlbliku mis selle küljes silma hakkas sul enda omalt veel puudu on.omega kirjutas:Ehitus ei edene veel. Küll aga olen mõne varuosa juba ostnud, kõige tähtsam osa ehk vasak lansekas on ka juba olemas, mida pidi suht tikutulega otsima. Täna tellisin ka tutikad esituled + suunatuled ära.j6x19 kirjutas:kuida ehitus ka edeneb,ehk lisad tehtud töödest ka mõne pildi.
Ootan soojemaid ilmu ja kevadet...
Ahjaa, mingi vähe sportlikum nahkkattega rool sai ka ostetud ja vist isegi sinu käest, nagu ma mäletan.
Paneks siia mõned pildid tänastest tegemistest siis
:
Alguses:

Peale väikest lõikust:

Doonorjupp parajaks lõigatud ja ootab külge punktimist:

Ja peale väikest keevitust
:

Tiiba sai ka külge proovitud, ühtlasi ka tänaste tegemiste lõpp:

Nüüd vaja veel mõned kohad üle keevitada ja ongi lansekas lõplikult küljes. UM-st tellisin ka uue aku aluse pleki ja ootan nüüd selle saabumist, kuna hetkel selle koha peal auk
.

Alguses:

Peale väikest lõikust:

Doonorjupp parajaks lõigatud ja ootab külge punktimist:

Ja peale väikest keevitust

Tiiba sai ka külge proovitud, ühtlasi ka tänaste tegemiste lõpp:

Nüüd vaja veel mõned kohad üle keevitada ja ongi lansekas lõplikult küljes. UM-st tellisin ka uue aku aluse pleki ja ootan nüüd selle saabumist, kuna hetkel selle koha peal auk

E34 & E32