BMW 520i- ..., jx, 1985
säde olemas ja toimib laulab nagu linnuke... ainus jama on säilinud et pole veepumba rihmaseibi ja soojalt ei käivitu võtmest... tundub et nv hakkan ise treima seda rihmaseibi kuna pole lootust seda kuskilt saada... heaks abiks oleks rihmaseibi sisemine l2bimõõt( rimaalumise otsani) ning ka välimine läbimõõt...
mul pole kindlalt ei lambdat ega ka pistikut kuhu sinna lamdat otsa toppida... momendil läheb katsetusse aju aga kui kellegil oleks pilti näidata milline on lamda pistik... 2.7 elektrisüsteemi skeem oleks samuti abiks... teisalt pole kütuselatil mingit regulaatorit ning minu arusaama järgi ei tohiks see kütte peale andmist nii suuresti mõjutada kuna pihusteid reguleerib aju ju...
Vanemad 2.7 mootorid olid ka ilma lambdata.jx kirjutas:mul pole kindlalt ei lambdat ega ka pistikut kuhu sinna lamdat otsa toppida... momendil läheb katsetusse aju aga kui kellegil oleks pilti näidata milline on lamda pistik... 2.7 elektrisüsteemi skeem oleks samuti abiks... teisalt pole kütuselatil mingit regulaatorit ning minu arusaama järgi ei tohiks see kütte peale andmist nii suuresti mõjutada kuna pihusteid reguleerib aju ju...
Seega mis aasta mootoriga sul tegu on ültse ja kas on 90kw, 92kw või 95kw mootor ? Mis aju sul peal on ?
Kütuselatil on ees otsas selline väike anum küljes, kus ühes otsas on bensiinivoolik ja teises otsas peenike vaakumvoolik, mis läheb sisselaske kollektorisse. Ehk siis see anum ongi kütusesurveregulaator.
Temperatuuriandurid on sul ikka õigesti ühendatud ? 2.7 mootoril on neid ju neli tk. ja 2.0-il ainult kaks tk.
E34 & E32
kas käigukasti küljes olevad andurid soojenedes võivad hakata streikima? nimelt külmalt läheb võtmest käima aga soojalt kaob säde ega ei käivitu... lükates läheb käima... töötaval mootoril lahti ühendades need käigukasti anduri juhtmed ühega sureb välja aga teisega ei tee midagi... segane jutt aga loodan et keegi sai aru ja oskab aidata....
nv lähvad siis vahetusse käigukast ja pritsungid... aga mis detail on pildil kujutatud ning mis on selle tööülesanne? http://www.bmwclassic.ee/galerii/album285/aag
käigukasti küljes olevad andurid
1) väntvõlli andur
2) põõrete andur
Mõlemad peaksid korralikult töötama , kui mõnest neist pistik välja tömmata ei tohiks auto enam käivituda . See on juba järgi proovitud
Sama lugu peaks olema ka temperatuuri (anduriga) anduritega , pistiku välja tõmbamisega kaasneb auto mitte käivitumine .
Sinu autol võib olla need käigukasti küljes olevad andurid juba vanad , mis ei anna ajule normaalset impulssi e; teavet ...käivitades ei saa aju aru , kas mootor käib ringi või mitte . Andurid võivad olla ka kaetud mustusega , et magnet impulss sealt vaja minevat impulssi kätte ei saa .
Võib veaks veel olla ka aju süütetransi jalad (oksudeerunud) kehv ühendus või mida iganes . Üle jootmine on siiani abiks olnud mootorite suvalisel ajal seiskumise probleemis . Vanematel bmw-de aju joodised pidavat asjatundjate sõnul ka olema kehvapoolsed e; tehnika polnud arenenud toll ajal nii hästi kui praegu .
Võibolla põhjendab ka see , et ühe ajuga läheb käima , teisega mitte .
Ma ei tea palju sellest ka abiks oli aga ..midagi ikka
1) väntvõlli andur
2) põõrete andur
Mõlemad peaksid korralikult töötama , kui mõnest neist pistik välja tömmata ei tohiks auto enam käivituda . See on juba järgi proovitud

Sama lugu peaks olema ka temperatuuri (anduriga) anduritega , pistiku välja tõmbamisega kaasneb auto mitte käivitumine .
Sinu autol võib olla need käigukasti küljes olevad andurid juba vanad , mis ei anna ajule normaalset impulssi e; teavet ...käivitades ei saa aju aru , kas mootor käib ringi või mitte . Andurid võivad olla ka kaetud mustusega , et magnet impulss sealt vaja minevat impulssi kätte ei saa .
Võib veaks veel olla ka aju süütetransi jalad (oksudeerunud) kehv ühendus või mida iganes . Üle jootmine on siiani abiks olnud mootorite suvalisel ajal seiskumise probleemis . Vanematel bmw-de aju joodised pidavat asjatundjate sõnul ka olema kehvapoolsed e; tehnika polnud arenenud toll ajal nii hästi kui praegu .
Võibolla põhjendab ka see , et ühe ajuga läheb käima , teisega mitte .
Ma ei tea palju sellest ka abiks oli aga ..midagi ikka