Kust saab küünlajuhtmete kmpl mõistliku hinnaga?
Kust saab küünlajuhtmete kmpl mõistliku hinnaga?
Panen siis siia samasuguse teema nagu bmw klubi foorumisse, äkki tuleb rohkem vastuseid... Autoks ikka 745 `86. Point selles, et olen tartus põhilised poed läbi käinud ja alla 1400 ei taha hinnad kuidagi kukkuda, mida on minumeelest natuke palju arvestades et need on suht tavalised juhtmed. Paljud kataloogid ei näita 745-le üldse midagi aga arvan et juhe on ikka juhe ja peaks sobima ka 735 omad.
635csi
Re: Kust saab küünlajuhtmete kmpl mõistliku hinnaga?
Tegelikult ei ole suht tavalised. St kui võrrelda näiteks statolilis müüdavate punaste Championidega. Bemmi omadel on piipudes takistid sees... samas ei oska ma ka täpselt öelda mida need juurde annavad, tean inimest kes sõitis edukalt nende punaste tjuuningjuhtmetegaIff kirjutas:arvestades et need on suht tavalised juhtmed. .

Käisin tartus laki autos ka. Paraku ühtki tuttavat seal ei tööta ja letitagune tüüp ütles et neil on ainult hulgimüükJaan kirjutas:Pakun välja, et 735 omad lähevad. Mootor ju sama. BMW-le pakuvad küünlajuhtmeid Bosch ja Beru (originaalid siis) aga need komplektid mõlemad vist 2000.- ringisOma autole ostsin Laki Autost Tridoni komplekti. Hind oli 760.- krooni kui õigesti mäletan.

635csi
See on küll huvitav. Äkki nad ei saanud küsimusest aru? Teinekord peab mitu korda rääkima, umbes nagu lastega
T R I D O N. Selle nime all pakutakse ka muud kaupa (kojamehi ja mingit pudi veel). Neid küünlajuhtmeid oli müügil nii ükshaaval kui ka komplektina. Mulle telliti terve komplekt kuna kohapeal oli üks juhe puudu, mis komplekti kuulus. Pakend oli selline kollane/roheline. Aga võib-olla liitumine EU-ga on nii positiivselt mõjunud, et odav kaup müügilt ära koristatud
Rohkem ei oska midagi öelda.

Kindlam jah ise järgi vaadata. Poes võib alati esitada suunavaid küsimusi abivalmile klienditeenindajale, et mis tooteid nad näiteks selle Tridoni kaubamärgi all pakuvad... et kas äkki leidub... kojamehi, filtreid, õõtshoova pukse, küünlajuhtmeid
jne. Teinekord nad võivad ära ehmatada ja ütlevad esimese hooga kõige peale "ei ole"... aga natuke rääkides hakkavad asjad välja ujuma
Omaette teema on see, et sa pead teadma mis sinu autole sobib (kas 735 küünlajuhe =745 küünlajuhe). Sa pead olema väikest viisi nagu patsient kes arsti juurde pöördudes endale ise diagnoosi paneb ja siis näitab kirurgile veel kuidas lõikama peab 

ei hakanud uut juhtmeteemat tegema, seega küsimus siia .
Kas www.autoosad.ee-st tasub osta e23 728 küünlajuhtmete komplekti ?
hind:581 eeki, inglismaa omad !
küsin sellepärast, et paljud on nurisenud autoosad.ee kaupade kvaliteedi üle !
Kas www.autoosad.ee-st tasub osta e23 728 küünlajuhtmete komplekti ?
Mina küll ei saa nuriseda, kuigi ma olen tellinud sealt päris palju.Lembit kirjutas: Kas www.autoosad.ee-st tasub osta e23 728 küünlajuhtmete komplekti ?
Autoosad.ee pakub tihtipeale välja mitme tootja detaile. Ühed enamasti odavama otsa asjad ja teised kvaliteetse saksa tootja varuosad. Konkreetselt e23 süütejuhtmete näitel mingi tundmatu inglise tootja vs. beru (kes vist peaks olema ka bmw originaaljuhtmete tootja).
Seega, kui kvaliteeti otsid, siis vali beru

323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Kaevan vana teema ülesse. Peaks Baurile (M10) uued süütejuhtmed panema. Vaatan, et Ladu24 on Beru ja Ignoteck'i juhtmete hinnavahe pea nelja kordne. On nende viimati nimetatutega keegi pikemaajalisi "loomkatseid" läbi viinud ja oskab nende kvaliteeti kommenteerida? 900 vs 200 kr on suht suur hinnavahe ja paneb kukalt kratsima.
CSi, ti, i, RT, TC1, D