ÄA e28 pudinad LUKKU
ÄA e28 pudinad LUKKU
sooviks siis riiulisse ruumi ning on ära sis anda
525i ajusid 2 tükki (aju kood 0 280 001 310)
esitulesid nii lähi kui kaug
päikse sirmid tumerohelised
peeglid
turvavööd
pagassi luugi vedrud
laes asuv kontrollplokk v miskit sellist
kelladeplokk 525i lt
kel huvi siis kontakt telefonil 56391562
juppe ise kusagile kätte toimetama ei hakka samahästi võin ka prügikasti need asjad visata,ning postiga neid samuti saatma ei hakka
525i ajusid 2 tükki (aju kood 0 280 001 310)
esitulesid nii lähi kui kaug
päikse sirmid tumerohelised
peeglid
turvavööd
pagassi luugi vedrud
laes asuv kontrollplokk v miskit sellist
kelladeplokk 525i lt
kel huvi siis kontakt telefonil 56391562
juppe ise kusagile kätte toimetama ei hakka samahästi võin ka prügikasti need asjad visata,ning postiga neid samuti saatma ei hakka
Viimati muutis j6x19, 12 Juul 2008 09:18, muudetud 2 korda kokku.
Re: ÄA e28 pudinad
Osaliselt teemaväline jutt kuid miks ei võiks osi kätte toimetada? Kindlasti ei toimetata juppe kätte tasuta s.t. kütuse- ja ajakulu eest kompensatsiooni küsimine on täiesti mõistlik ja lubatud tegevus. Lisaks on nii mõnigi firma alguse saanud just kõige tavalisemast juppide transpordist.j6x19 kirjutas: juppe ise kusagile kätte toimetama ei hakka samahästi võin ka prügikasti need asjad visata,ning postiga neid samuti saatma ei hakka
Postiga saatmine on sama teema - kui ma midagi posti viin siis on loomulikult postikulu ostja mure. Selles osas tasub ostjaga kokkuleppele jõuda (rõhk sõnal "tasub") ja asjade äraviskamine ei olegi võib-olla kõige kasulikum tegevus

Isiklikult olen küll võtnud vaevaks postkontorisse minna kui keegi Eesti teisest otsast asja vastu huvi tunneb. Inimene kannab asja hinna ja transpordikulu mulle üle ja pakk läheb teele. Või vastupidi. Kõik on rahul. Kogu moos.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Jaani jutt on üldjuhul täiesti õige. Mina isiklikult olen mõne asja puhul soovitanud kuskilt lähemalt osta. Ei ole alati aega/viitsimist mingi 20 eekune asi posti viia. Oma aeg maksab ka midagi.
Viimati tahtis üks huviline näiteks väga kindlalt saada üht plastikujuppi, mille saab uuena 16 eekuga osta UMist. Tema oli nõus selle eest 50 krooni + postikulu pakkuma. Aga soovitasin tal käia tema kodulinnas asuvas UMis ning mõlemad jäid rahule
Teemasse ka:
Kas need esituled on korralikud? Ei ole mingeid täkkeid ja reflektor korras´?
Viimati tahtis üks huviline näiteks väga kindlalt saada üht plastikujuppi, mille saab uuena 16 eekuga osta UMist. Tema oli nõus selle eest 50 krooni + postikulu pakkuma. Aga soovitasin tal käia tema kodulinnas asuvas UMis ning mõlemad jäid rahule

Teemasse ka:
Kas need esituled on korralikud? Ei ole mingeid täkkeid ja reflektor korras´?
e28 528iA '84
ei tegele kätte toimetamise ja postiteemaga kuna puudub aeg et sellega tegelda.muidu võiks küll jh ei oota juppidest mingit tasu pakun ära anda teemaga kuna pole omal nendega miskit teha ja ei taha eriti minema ka visata.
meelis k
tulede kohta nii palju ,et ühel klaas puudu teisel klaasis mõra,tulesid 1,5 komplekti.ehk on piltidest rohkem abi need asuvad http://nagi.ee/photos/j6x19/sets/107005/
meelis k
tulede kohta nii palju ,et ühel klaas puudu teisel klaasis mõra,tulesid 1,5 komplekti.ehk on piltidest rohkem abi need asuvad http://nagi.ee/photos/j6x19/sets/107005/