mind on mõtlema pannud oma e28 juures juhitavuse küsimus. Nimelt on see auto ülimalt ülejuhitav (e28 520) - nii kruusal kui asfaldil. Ehk rinkakogemusega inimesed siin teavad, kas see võib olla konkreetse isendi eripära või e28 teadatuntud omadus?
Erinevus e34-ga on mäekõrgune. Tõsi küll, e28'l pole taga stabikat.
Aga on ehk kellelgi pilt selge, millised sillakomponendid millist pidi juhitavust mõjutavad.
Küsin enda harimise mõttes
Ei plaani mingeid ümberehitusi kusagil.
Ma ei tea mida sa selle haridusega peale hakkad, aga e30 on tunduvamalt ülejuhtitavam kui e28 minu arust. Paljuski sõltub vedrustusest, rehvidest, tagasillast ja kõigest muust.
Cardo kirjutas:Ma ei tea mida sa selle haridusega peale hakkad, aga e30 on tunduvamalt ülejuhtitavam kui e28 minu arust. Paljuski sõltub vedrustusest, rehvidest, tagasillast ja kõigest muust.
Teadmised panen tuleviku kiiremateks ringideks kõrva taha
Rehvidest ja vedrustuse kõrgusest sõltuvus on tunnetuslikult selge jah. Kuig see e28 on rehvist suuresti sõltumata üsna ülejuhitav olnud (nii õhukese kui peaaegu täisprofiilis rehviga). Aga sildade muude komponentide mõju on suhteliselt ebaselge. Kasvõi seesamune tagumine stabikas. Kas ja millist mõju see kurvi läbides avaldab?