Ühisports detaile galvaanikasse?

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Ühisports detaile galvaanikasse?

Postitus Postitas nuga »

Selline mure, et oleks vaja pisike karbitäis juppe galvaanikasse saata, aga nii väikest kogust ei taha keegi võtta :cry:
Äkki on kellelgi veel lähiajal soov midagi tegemisse viia ja saaksime oma saadetised kokku panna?

Vastuteenena võin pakkuda näiteks sellise diili, et organiseerin mõningate juppide klaaskuulipritsimise.
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Kasutaja avatar
Ihv

Postitus Postitas Ihv »

kas maardus asuv galvaanika ei rahulda? siimu jupid viisin sinna ja nad võtsid rõõmsalt vastu - oleksid olnud nõus ka ainult 3 mutrit töötlema ilmselt. :roll:
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Ihv kirjutas:kas maardus asuv galvaanika ei rahulda?
Maardus? Räägi täpsemalt :)
Kasutaja avatar
Ihv

Postitus Postitas Ihv »

www.vasar.ee

eelmine talv tatsasin väikse kastitäie (~2-3kg) juppidega sinna ja mõned päevad hiljem käisin järel. arve oli vist 200 krooni kanti :roll:

tädid, kes vastu võtsid olid suht sõbralikud, ma ei usu, et nad väikest kogust vastu ei võtaks.
Kasutaja avatar
tõnis
Klubiliige

Postitus Postitas tõnis »

Sokutasin Iffi kätte paari inimese kola etta need Võru galvaanikasse viiks. Väidetavalt oli öeldud et niiväikeseid koguseid nad ei tee ja valasid kogu kauba kokku, siis olevat norm koos et masinat käima ajada. Täpsemalt vast oskab Iff ise rääkida mis teema seal oli. Kuigi ennevanasti sai igasuguseid väikseid portse ja mitme inimese omi koos saadetud, ei mingit nurinat ega kokkuvalamist.
Carclassic OÜ
Kasutaja avatar
Iff
Klubiliige

Postitus Postitas Iff »

Mulle öeldi võrus, et alla 36kg nad liini tööle ei pane. Ämber oli see, et ka need mõned jubinad mis pidid valge tsingi alla minema olid lõpuks ikkagi kollaseks saanud. Töölised on ikka parajad lambad seal. Need lubati küll tasuta valgeks teha uuesti.
635csi
Kasutaja avatar
Cardo

Postitus Postitas Cardo »

Mis huvitav teema, mulle voltas ei ole alampiirist kunagi juttu olnud, täna läks ka üks ports asju tegemisse. Muideks kui vaja siis 2 piduriketast võin kaaluandmiseks sulle kaasa anda ja mõned suportid kah, hetkel nendega kiiret polnud, aga infoks seegi.
e28
raunz
Klubiliige

Postitus Postitas raunz »

Mul just üks väiksem saadetis volta poole minemas lähiajal, loodetavasti võtavad ikka väikese tellimuse vastu, ei usu küll et nurinat tuleks. Aga klambrid tahaks hõbedaseks lasta(valge tsink?), neid küll väga väike kogus. Kellelgi voltasse sama värvusega teha anda on võiks äkki koos viia, klambreid pärast lihtne muust kraamist eristada kah.
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Kasutaja avatar
Cardo

Muideks oleks pisut huvitatud klaaskuulipritsist küll, sisselaske kolle oleks hea ilusaks saada, kunas see toimuda saaks, saan aru, et üks ühes teine teises vabariigi kubermangus.
e28
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Keegi võiks siia aadressi/kontakti panna, kus ja kes seal Voltas galvaniseerimisega tegeleb. Kas teenuse kasutamiseks on vaja mingit salasõna teda?
Ja veel paar küsimust. Kuidas galvaanika, või õigemini happevann, mõjub plast ja kummidetailidele? Hetkel huvitab, kas e21 kapoti kinnituse "rull" selle kümbluse vastu peab. IIRC oli see metalldetaili külge needitud ja halvasti eemaldatav. Kui kiirelt asjad tagasi saab?
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

See konkreetne detail peab kenasti vastu. Üldiselt pole isegi õrnemate plast- ja kummidetailidega midagi juhtunud.
Kasutaja avatar
Cardo

Mina olen neid plast ja kummiasju päris tihti sekka visanud, saavad nagu uueks, kumm läheb ka pehmemaks, tundub nii. Näituseks pidurite otsakatted ja õhutuslutt, jne...

Hape ju ei söö kummi, milleks siis kumikindad :D ja plastikuga kah sama, eriti see mis autol küljes on.
e28
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Ruut kirjutas:Kas teenuse kasutamiseks on vaja mingit salasõna teda?
Palool on: "Kas see on mingi vanade bemmide surnuaed väää?" :lol:
raunz
Klubiliige

Voltas õige koha üles leidmisega on esialgu veidi raskusi. Platsile lähed sisse siis keerad kohe vasakule ja tee lõpus otse punane garaaz(angaar). Sealt lähed sisse ja otse läbi ühe(?) halli. Siis paremat kätt on väikese aknaga putka, sealt lähed sisse ning seal toimub vastuvõtt ja sealt saad oma kraami kätte kah. Kui tädikest putkas ei ole peab teda veidi otsima, üldjuhul ikka leiab alati üles. Parool: näe jälle üks bemmimees tuli juppe tsinkima. Viimasel ajal see väga popiks saanud, küsiti et kus kõik teavad ühtäkki sellest :P
Kõik kummi-ja plastjubinad võib külge jätta, olen ka ise teadlikult vähese metallisisaldusega juppe sinna viinud eesmärgiga kummiosa kenaks saada :D
Üks asi, mille tsinkimisega on kahtlane teema on E21 kojamehehoovastik, mingi 5tk juba sealt läbi käinud ja nendest üks tuli korralik ja kasutatav.
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

raunz kirjutas:Voltas õige koha üles leidmisega on esialgu veidi raskusi. Platsile lähed sisse siis keerad kohe vasakule ja ...
Ja platsile saab Tööstuse tänavalt? Neil ju krdi suur hoov seal Kopli, Volta ja Tööstuse tn. vahel
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Kasutaja avatar
Priit
Klubiliige

Postitus Postitas Priit »

Ruut kirjutas:
raunz kirjutas:Voltas õige koha üles leidmisega on esialgu veidi raskusi. Platsile lähed sisse siis keerad kohe vasakule ja ...
Ja platsile saab Tööstuse tänavalt? Neil ju krdi suur hoov seal Kopli, Volta ja Tööstuse tn. vahel
Tööstuse, täpselt nii. Kui juba alal sees, esimesel võimalusel vasakule. Ja siis sõidad niikaua kui sõita saad. Avex OÜ on sildil kirjas, saaks nagu autoga sinna "tunnelisse" sisse ka sõita aga seda ei ole ma kunagi teinud.
Kõnnid mööda seda tunnelit paarist suuremast angaariuksest mööda ja siis on nagu juba öeldud, paremal väike valge uksega ja aknaga ruum (umbes 80-100m vbolla). Ja seal kaks väikest vene rahvusest tädikest.
Paroolideks on seal "tsinkida", "kollane/valge", ja vastav nädalapäeva nimetus millal kätte saab. Mina kui mitteüldseidanaabrikeeletundja olen hakkama saanud.

Ma loodan et nad selle suure tungi peale poodi kinni ei pane varsti. Minu arusaamasid pidi käib eraisikule tegemine nö. "mustalt".

edit: eksitav info parandatud
Viimati muutis Priit, 04 Juun 2008 22:33, muudetud 1 kord kokku.
e12, e21 Baur, e46 Alpina, e85, e90 Alpina, f25 Alpina
raunz
Klubiliige

pr117 kirjutas:
Ruut kirjutas:
Kõnnid mööda seda tunnelit paarist suuremast angaariuksest mööda ja siis on nagu juba öeldud, vasakul väike valge uksega ja aknaga ruum (umbes 80-100m vbolla).
Paremal mitte vasakul :wink:
Reeglina ca nädal aega läheb, soovitan sinna minna enne kahte. Mustalt käib vist asi jah sest ühtegi tsekki ega paberit ei saa.
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
kustas

Postitus Postitas kustas »

Kui suured jupid sinna viia võib? Et kas E23 kapote kinnitamisega seotud toru (tiivast tiivani), mis on ca 1,5m pikk, kõlbab ka sinna viia? Kui sinna pidurisuportid ja kolvid kaasa panna, kas pärast kolvid sees liikuma ka mahuvad?
Kasutaja avatar
Cardo

Strutiga olen seal käinud ja samas ka tagasilla tala on ära mahtunud, seega ei tohiks probleeme olla

Ainult torud peavad olema kummastki otsast avatud, kehtib kinnikeevitatud asjade kohta näitex.
e28
karu

Postitus Postitas karu »

tsinkimise kogustega on seal see teema ,et kui viid väikse koguse siis nad peavad nad üksaaval üles siduma , kui viid ämbri täie siis pannakse nad trumlisse, ja ärge unustage et asjad lähevad teil seal segi(kui pannakse turmlisse) see seibide ja poltide üles sidumine on väga aega nõudev töö. ja vasar minuteada enam alla 500eek arveid ei kirjuta
Viimati muutis karu, 05 Juun 2008 22:03, muudetud 1 kord kokku.
745, R-23, R-12
Vasta