trevi kirjutas:Mis te arvate, kui palju selle auto keretöödele kuluv summa oleks? Ma väga täpselt ei vaadanud, aga tundus, et karbid on makrofleksi täis ja üle värvitud, et väga silma ei häiriks.
Pakun, et keretööd ja värvimine läheks ca 50 000 kui lasta korralikult teha, odavalt ja sitasti ei ole mõtet jälle teha lasta.
Mina pakun, et sellisena oleks selle auto reaalne hind umbes 5000.- sest kere seisukord on see, mis E23 juures maksab, eriti kui ta on 728. Auto on ikkagi materiaalne asi ja kuigi ta emotsionaalne väärtus võib olla omanikule kõrge, siis sinna sisse maetud raha ei saa kunagi tagasi.
Varuosadeks on teda ka raske müüa, sest Eestis on E23-sid piisavalt vähe (nõudlust osade järele on ka vähe, va paar tüüpilist detaili nagu spidoblokk jne), vb paar detaili müüb maha ja siis ülejäänud auto lihtsalt seisab ja kedagi ei huvita.
Lihtsalt paneb imestama kodanike jutt teemal, et uunikumi hääbumine jne... odavam ja mõistlikum on tuua saksast korralik E23, neid seal veel õnneks leidub.
Kulud sellise sõiduki suhtes on teisejärguline teema,näiteks võin öelda, et ostsin selle auto 32 000 ja lisasin ise veel 60 000.Nüüd auto vajab veel küljekarpide,estiibade,uste tegemist ja uut värvi,enamus liikuvast osast on juba ülekäidud.
Kindlasti lisandub keevitamisele,värvile veel muud osad,esimesd piduritorud,düüblid jne.
Kui sa kokku saad sellise klassiku 65 000.- siis on sul hästi läinud,sinu eest olen mina sinna juba 90 000 sisse ladunud!
Makrofleksi on selles autos ainult selles küljekarbis 50cm jagu, et auk politseile teel silma ei hakkaks,teine pool on puhas!
Täna tullakse taas autot kaema eks näe kuidas läheb!
Kena jätku teile silmitsema!
Kellel siin huvi,tel.50 76.654
Jan