W&N'st tellimine
-
Kuidas sul rahadega on? Nüüd kuu algul tahaks ära tellida, enne kui raha jälle otsas.Impsionu kirjutas:No mul oleks vaja mõningaid esisilla detaile, aga ootan siin ikka veel oma rahasi maksuametist. Kui siiski on võimalik sul enne ära tellida ja raha mingi mõne nädala jooksul saada, siis olen käpp...
Nimekirja võid näiteks minule saata. Hea on kui paned sinna kirja kataloogi positsiooni numbri ja kirjelduse ning originaal varuosakoodi ja hinnakirjast hinna (mina paningi kataloogi ja hinnakirja abiga kokku).mihkel-šhmihkel kirjutas:osaleksin kaa tellimuses, kellele juppide nimekirja teatan?
e12, e21 Baur, e46 Alpina, e85, e90 Alpina, f25 Alpina
Ilmselt raha ei jõua selleks ajaks minuni ja hetkel veel siin muid asju ajada autoga. Ehk et hüppan alt ära. Arvatavasti kui tegema hakkan esisilda, siis lähen seda teed, et vajalikud jupid tellin ikkagi knutssonist ja mida sealt ei saa um-st. Paistab et on lihtsam ja ka mitte väga palju kallim...
BMW E91 320D 07/2010
Tellimus selleks korraks tehtud nelja peale.
Kes veel enne kümnendat juulit (praeguse sooduka ajal) midagi tellida tahab võib aegsasti raha varuma/detaile kirja panema hakata. Mina pean ilmselt selles vahemikus veel ühe tellimuse tegema (ootan ka järgmise pakkumise ära, seega mitte enne juuli algust)
Kes veel enne kümnendat juulit (praeguse sooduka ajal) midagi tellida tahab võib aegsasti raha varuma/detaile kirja panema hakata. Mina pean ilmselt selles vahemikus veel ühe tellimuse tegema (ootan ka järgmise pakkumise ära, seega mitte enne juuli algust)
e12, e21 Baur, e46 Alpina, e85, e90 Alpina, f25 Alpina
Uus sooduspakkumine nüüd väljas
http://www.wallothnesch.com/e/frameoffer.htm
Andke tellimissoovist teada.
http://www.wallothnesch.com/e/frameoffer.htm
Andke tellimissoovist teada.
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Sinist esiklaasi ei tohiks eestist saada, vähemalt mulle vastati et ainult täiesti valget võimalik saada. Võid sealt tellida küll aga jah saatmiskulu on siis suurem(mitte väga hull aga suurem). Ostunimekiri saata vast Priidule...
Edit: Priit kahjuks tellimises ei osale niiet nimekiri saata mulle!
Veel on vaja tellijaid, hetkel veidi vähe! Soovitan midagi vaadata, sest peale toda järgmine tellimus tuleb võibolla alles suve lõpus. Kokkutulek lähenemas niiet õige aeg auto seisukorda parandada
Edit: Priit kahjuks tellimises ei osale niiet nimekiri saata mulle!
Veel on vaja tellijaid, hetkel veidi vähe! Soovitan midagi vaadata, sest peale toda järgmine tellimus tuleb võibolla alles suve lõpus. Kokkutulek lähenemas niiet õige aeg auto seisukorda parandada

BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Millisest laost on juttu? soovin klaasi osta, heameelega ostaksin eestistRuut kirjutas:Sinist pole uurinud aga roheline esiklaas oli küll kohe laost võtta. Ja saab neid ka erinevate toonribadega.raunz kirjutas:Sinist esiklaasi ei tohiks eestist saada, vähemalt mulle vastati et ainult täiesti valget võimalik saada.

Kui teha, teha Hästi!