Kardaanipoolses otsas polnud üldse mingit lõtku, mootoripoolne võll oli kerge lõtkuga (nagu tavaliselt).tanele28 kirjutas:kas proovisid loksutada seda käigukasti võlli kuhu kinnitub kardaan see ei tohi praktiliselt üldse liikuda?
Kristjani e28 525e -86.
Back on the road after winter sleep
.
Vahepeal vahetasin ära lõtkuga roolivarda liigendi ja eile sai auto ka korralikult ära vahatatud. Nüüd hakkan raha koguma, sest suvel tahaks tagasilla kõik kuluvosad ära vahetada.
UM-st tellisin ära ka uue pagassitihendi, varsti peaks see ka kohale jõudma. Loodetavasti peale tihendi vahetust pagasnikusse enam vesi ei satu.
Pilte uusi pole, sest auto näeb täpselt samasugune välja nagu viimastel piltidel
.
Ahjaa, vahepeal on mootorisse valatud ka kaks tuubi Xado -t.
Edit: Oma nn. igapäevaautost E34-st E28-sse ümber istudes peab tunnistama, et E28 on mugavam !

Vahepeal vahetasin ära lõtkuga roolivarda liigendi ja eile sai auto ka korralikult ära vahatatud. Nüüd hakkan raha koguma, sest suvel tahaks tagasilla kõik kuluvosad ära vahetada.
UM-st tellisin ära ka uue pagassitihendi, varsti peaks see ka kohale jõudma. Loodetavasti peale tihendi vahetust pagasnikusse enam vesi ei satu.
Pilte uusi pole, sest auto näeb täpselt samasugune välja nagu viimastel piltidel

Edit: Oma nn. igapäevaautost E34-st E28-sse ümber istudes peab tunnistama, et E28 on mugavam !
E34 & E32
Kui saladus pole palju tihend maksab? Mul läheb ka seda vaja kunagi, enne aga numbritule ümbrus vaja korda teha!omega kirjutas:Back on the road after winter sleep![]()
.
Pilte uusi pole, sest auto näeb täpselt samasugune välja nagu viimastel piltidel.
Täna mõned tunnid tagasi juhtus nii
:

Põhjuseks siis kahtlaseid manöövreid tegev mootorrattur, kellepärast minu ees olev auto tegi äkkpidurduse ja mina ebapiisava tähelepanu ja pikivahe tõttu põrutasin kummivilina saatel tagant otsa. Tuju on nüüd halb ja häbi on ka.
Ja lõppkokkuvõtteks pidin sellise autoga veel Viljandist Tallinnasse sõitma, auto seisukord köitis nii mõnegi tähelepanu...

Põhjuseks siis kahtlaseid manöövreid tegev mootorrattur, kellepärast minu ees olev auto tegi äkkpidurduse ja mina ebapiisava tähelepanu ja pikivahe tõttu põrutasin kummivilina saatel tagant otsa. Tuju on nüüd halb ja häbi on ka.
Ja lõppkokkuvõtteks pidin sellise autoga veel Viljandist Tallinnasse sõitma, auto seisukord köitis nii mõnegi tähelepanu...
Viimati muutis omega, 04 Apr 2009 16:04, muudetud 1 kord kokku.
E34 & E32
Eks ma teen ta ikka korda, juppideks pole mõtet müüa ja on kahju ka.
Uurisin nüüd kahjustusi natuke lähemalt ja kindlasti on vaja vahetada vasakpoolne lansekas terves tükis. Poolraamid ei ole kahjustada saanud ja on sirged. Kõige hullem on aga see, et juhiuks ei käi enam korralikult ja seega peab kere mingil määral ka venitama.
Kui kellelgi on pakkuda korralikku roosteta E28 esiosa, siis andke aga PS-is teada !
Järgmise suveni on nüüd aega nokitseda küll ning küll temast veel sõidulooma saab.
edit:
Eesolnud autol polnud häda midagi võrreldes minu omaga:

Uurisin nüüd kahjustusi natuke lähemalt ja kindlasti on vaja vahetada vasakpoolne lansekas terves tükis. Poolraamid ei ole kahjustada saanud ja on sirged. Kõige hullem on aga see, et juhiuks ei käi enam korralikult ja seega peab kere mingil määral ka venitama.
Kui kellelgi on pakkuda korralikku roosteta E28 esiosa, siis andke aga PS-is teada !
Järgmise suveni on nüüd aega nokitseda küll ning küll temast veel sõidulooma saab.
edit:
Eesolnud autol polnud häda midagi võrreldes minu omaga:

Viimati muutis omega, 04 Apr 2009 16:05, muudetud 2 korda kokku.
E34 & E32
väga kahju masinast, tee siis ikka korda masin
...jõudu ja jaksu....krt sõitsime sinust ennem mööda mustamäe tee ja tammsaare ristis ja sõber ütles, et näe see sigakorralik hai on katki 

E28 520i -86 ex
E28 528i -83 ex
E28 528i -84 ex
E28 528i -84- ex
E30 318i-325i -84-94a ca. 30tk
E39 540i -02 & E39 525d -02
E28 528i -83 ex
E28 528i -84 ex
E28 528i -84- ex
E30 318i-325i -84-94a ca. 30tk
E39 540i -02 & E39 525d -02