Kevadgrill saun 05.04
Kevadgrill saun 05.04
Ilusa ilmaga ootaks külalisi kella 16.00 ja kui on külm või vihm, või mõlemad, siis kella 18.00.
Viimati muutis Impsionu, 03 Apr 2008 17:29, muudetud 4 korda kokku.
BMW E91 320D 07/2010
Õues jah sutsu jahe kuid noh saun sobiks küll ju iseenesest?
Loomulikult võime oodata ka selle asjaga, kuni ilmad vähe paremaks lähevad, kiiret pole. Väiksemale ringile võib saunaõhtu ikkagi teha. Leiliruum on suur aga pesuruumis on üks dušh ja eesruum on küll normaalse suurusega kuid külm
Priit(pr117) võiks kommenteerida ta on käinud seal(kuigi see päev just kõige vahvam ei olnud vist, ütleme nii, et minust ei olnud erilist võõrustajat )
Loomulikult võime oodata ka selle asjaga, kuni ilmad vähe paremaks lähevad, kiiret pole. Väiksemale ringile võib saunaõhtu ikkagi teha. Leiliruum on suur aga pesuruumis on üks dušh ja eesruum on küll normaalse suurusega kuid külm
Priit(pr117) võiks kommenteerida ta on käinud seal(kuigi see päev just kõige vahvam ei olnud vist, ütleme nii, et minust ei olnud erilist võõrustajat )
BMW E91 320D 07/2010
No sellepärast pakkusingi nv-se et oleks inimestel võimalik tulla päeval. Kuupäeva võiks enne paika saada, kuna tegemist mu vanemate majaga, ja pean nad enne ette valmistama uudisega. Noh mingi nädal oleks normaalne ette teada. Saun muidu eraldi palkmajas, et neid segada pole otseselt vaja. Hoovi palju autosi ei mahu, aga üks kümmekond pressib ära(juhul kui vanemate autod pole ees), samas värava taga on ka veel ruumi. Kui pilte keegi tahab teha, siis Jüri uue poe ees on piisavalt suur parkla kus saaks klõpsida
Igatahes sauna võime varem ka teha??? Kel soovi.
Igatahes sauna võime varem ka teha??? Kel soovi.
BMW E91 320D 07/2010
Saun? Ma tegin selle teema, põhjusel, et tuletaksime üksteisele ennast meelde. Äkki muutume võõraks(asi võib ka ainult minus olla, teised siin suhtlevad rohkem, võibolla tõesti). Ei olegi ürituse eelduseks auto olemasolu veel, kes saaks see tuleks. Samas võib ju teha sauna ka ainult klubilistele(et saaks arutada järgnevat "haihooaega"), kuid kas see oleks õiglane, seda ma ei tea. Sellepärast ka avalik diskussioon. Võime vabalt mahamatta ja kaevata teema üles näiteks mai alguses, pole probleemi, saun ja see kompleks seal ei ole esialgu kuskile kadumas.Bronco kirjutas:Ei sobi ajaliselt kumbki. Samuti pole selleks ajaks veel autot arvatavasti talvekorterist välja toonud.
Kevadgrill kui selline võiks olla ikka veidi soojemal ajal, siis kui saab peale pikka talve autosid vaadata ning haisõidu rõõmude üle muljetada.
BMW E91 320D 07/2010
Olgu vaatame siis edaspidi. See üritus ei olnudki plaanis suureks puhuda, et umbes kohe klubi ametlik kokkutulek minu saunas ja masinaid hoov täis jne. Väike saunalaks ainult Ei oska ennast väljendada, vat mis viga Grill peab ka ootama, samas kui teha tõesti aprilli lõpus, siis on grilli oht olemas täitsanuga kirjutas:Esimene variant on natuke paha, kuna hardcore bemmifännid võivad juhuslikult saksas techno classical ollaImpsionu kirjutas:22.03 või 5.04 ja edasi?
Hea oleks ehk aprilli keskpaik - aprilli lõpp
BMW E91 320D 07/2010
Kuidas oleks selle nädalavahetusega? Kooskõla vanematega olemas. Saun oleks meie päralt. Ilma lubab küll sellist vihmast, kuid samas pluss kraadidega ikkagi, kui päeval on kuiv, siis äkki õnnestub grillgi püsti panna, eks näis. Andke teada kes saavad tulla. Hilisemad nädalavahetused aprillis on mul kahjuks hõivatud(12. rapla rahvasprint ja 20. võru rahvasprint).
Ise veel ei teagi kas saan oma seitsmekal ülevaatuse ja kindlustuse tehtud, aga loodan küll seda.
Ise veel ei teagi kas saan oma seitsmekal ülevaatuse ja kindlustuse tehtud, aga loodan küll seda.
BMW E91 320D 07/2010