tõsist abi vaja :'(

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Vasta
Evilover

tõsist abi vaja :'(

Postitus Postitas Evilover »

kas kellegil pole tehnoülevaatuses käppa sees :S
mul selline paha probleem et autol said kõik pidurid ja värgid vahetatud aga kässarit korda ei saand, kuna seal puudub mingi detail kuhu need klotsid kinni lähevad vms iganes mulle see töömees ütles. See pidavat veel hullu pappi maksma aga noh tahaks ikka haapsallu oma haininaga minna :S
Jaan

Postitus Postitas Jaan »

Mis asi seal nii hullult pappi maksab...? E23-le on näiteks vaja käsipiduri kap. remondiks kahte trossi (ca. 340.- tk ja komplekti vedrusid (112.- krooni, sisaldab mõlema poole vedrusid), ülejäänud osad korralikult roostest puhastada ja kogu moos. Mis auto sul on? Kas kuskilt lammutatava masina pealt seda puuduvat osa ei leia...? Kuldne Börs kätte :idea: ja küll saab! Käsipidur on auto juures kõige lihtsam asi. Trossid, vedrud ja mõned jubinad veel ning kogu moos. See on selline asi millega ülevaatus inimesi vahele võtab kuid minu arvates on tõesti lihtsam see korda teha :?
Kasutaja avatar
Iff
Klubiliige

Postitus Postitas Iff »

Tellisin just selle piduriketta kaitsepleki oma e23-le kuhu see kässarivärk kinnitub, maksis miski 250 eeku UM-is. Mingit mäda junni sinna küll panna pole mõtet.
635csi
Kasutaja avatar
lamp

Postitus Postitas lamp »

Mul ka see vana kässeri probleem lootust on et see aasta saab juba ametliku üv teha.Teine varjant suht kallis väljaminek et seda iga aasta teha.
e28 528i & e21 316
e21 315 & e6 2000
Saab 900c
Vasta