Täna-homme peaks toodama treileriga saksamaalt mulle avatari olev trandulet. Kahjuks pole mul eriti aega ja võimalust lähema nädala-pooleteise jooksul seda sealt ära vedada. Kas kellelgi oleks pakkuda kohta, kus masin võiks seista ja teda ära ei rüüstata?
Veel parem oleks, kui keegi veaks mõistliku hinna eest masina Tõnise juurde Päärdusse aga seda on vist liiga palju tahta.
Meil kontori ees igasugu imevidinaid ööd veetnud, peaasjalikult erinevad nobedad audid, kui sul see ilmatsalu aed ei peaks sobima siis anna märku. Kaamerate valve ka olemas.
Tore kuulda, et hai juba kohal aga huvitav, miks vedajad pole seda mulle veel teatanud.
Näpud juba sügelevad. Tahaks teada, milline põrsas seal kotis oli
Ma ei tea ise ka kus auto on. Lubati täna kätte anda aga treiler oli kusagil paranduses ja auto seljas. Ehk homme. Sysi kas ma saan Sinu peale ka homme loota, või oled hõivatud?
Piltide kohta ütleks, et kes otsib see leiab.
Saksamaalt toomine on laias laastus 10k. Sõltub veidi, kus kandis masin asub. Ma sain veidi odavamalt.
Ruut kirjutas:Ma ei tea ise ka kus auto on. Lubati täna kätte anda aga treiler oli kusagil paranduses ja auto seljas. Ehk homme. Sysi kas ma saan Sinu peale ka homme loota, või oled hõivatud?
Piltide kohta ütleks, et kes otsib see leiab.
Saksamaalt toomine on laias laastus 10k. Sõltub veidi, kus kandis masin asub. Ma sain veidi odavamalt.
Pärastlõunal olen vaba, hommikul magan + on tegemist.
Selle teema võib nüüd lõpetatuks lugeda. Masin maas ja ootab, kuni ma jõuan talle järgi minna. Tänud suure vaeva nägijale. Jama, nagu ma aru sain, oli piisavalt.