Inc13 minu teada ei oma ühtegi haid enamPriit perega? - ärge pettuge aga hetkel tunne et e28 525e 85a., lootust on et tulen e23-ga.
tõnis - e21 320 81a.
nuga - ?
kustas - ?
indrek - e28 M535i 1985 DC51
raul - e28 ?
Bronco - e21 318i
Arvo - e24
siim528 - e28
lamp -
pr117 - e21 ?
Saakal - e24 ?
sysi - ?
inc13 - tuleb?
Jaan - e23 732iA
Peegelkaamera on mul olemas, küll filmikere aga keskmise digipeegliga võrreldes olen kvaliteediga väga rahul .nuga kirjutas:Kas kellelgi on korraliku fotoaparaati ja videokaamerat (ideaalsel juhul koos mehega) meie ürituseks välja pakkuda?
Mõni lihtsam viktoriin võiks olla küll, äkki ka mingid sportlikud mängud?Päevakava osas kah mingeid ideid on? Mina võiks omalt poolt mingi haiteemalise viktoriini kokku klopsida, aga ka kõik muud ideed on teretulnud. Kasvõi PS'i.
Mulle isiklikult tundub, et promotööd on piisavalt tehtud ja kõik tõsised Hainina huvilised on juba tee siia foorumisse leidnud?Mis rahvas arvab, äkki panen bmw foorumisse kah väikese teema, ehk on sealtpoolt mõni huviline lisaks tulemas
Tartust tahaks igatahes kambaga tulla, ehk organiseerivad tallinna mehed kah mingi ühistuleku. Kundlasti paneme siia teemasse ka asukoha kaarti, et inimesed oskaks ka kõrvalise abita kohale sõitavazrider kirjutas:Ma tulen Tallinnast, aga arvan et ei leia seda kohta niisama lihtsalt üless pärnu kant mulle suht tundmatu
Ma oleks ka selle kambaga tulemise poolt, väga uhke tunne oleks ikka sõita pikkas haide rivisnuga kirjutas:Tartust tahaks igatahes kambaga tulla, ehk organiseerivad tallinna mehed kah mingi ühistuleku. Kundlasti paneme siia teemasse ka asukoha kaarti, et inimesed oskaks ka kõrvalise abita kohale sõitavazrider kirjutas:Ma tulen Tallinnast, aga arvan et ei leia seda kohta niisama lihtsalt üless pärnu kant mulle suht tundmatu
kindlasti annaks korraldada, ise oleksin ka käpp. kõik kes ühineks võiks märku anda kuidagimoodi..vazrider kirjutas:Ma oleks ka selle kambaga tulemise poolt, väga uhke tunne oleks ikka sõita pikkas haide rivisnuga kirjutas:Tartust tahaks igatahes kambaga tulla, ehk organiseerivad tallinna mehed kah mingi ühistuleku. Kundlasti paneme siia teemasse ka asukoha kaarti, et inimesed oskaks ka kõrvalise abita kohale sõitavazrider kirjutas:Ma tulen Tallinnast, aga arvan et ei leia seda kohta niisama lihtsalt üless pärnu kant mulle suht tundmatu![]()
Et, siis küsimus Tallinnast tulejatele, et kas annaks korraldada seda ühist minekut ja palju oleks tulijaid?
Ei ole tegelikultArvo kirjutas:Mulle isiklikult tundub, et promotööd on piisavalt tehtud ja kõik tõsised Hainina huvilised on juba tee siia foorumisse leidnud?