no nii, ei teagi kas peaksin uue teema tegema uue auto jaoks või panema ta siia kui varuosaautona...? esialgu panen varuosadena, sest ei ole saanud veel tegeleda temaga
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=2215
no ma ei tea... eks seal tiba mõne asjaga liialdatud, sry maaaartin

aga kerest pole küll midagi teha. ja auto on olnud sealkandis viie mehe põllurallikas

aga mootor pidi hea olema. vaja kokku panna. juurde oli vaja veel saaled ja kolvirõngad. nii mis veel... panen mõne pildi kaa sellest kui juba treilale aetud oli
nüüd on ta mul garaazi aetud ja seisan dilemma ees, kas hakata temast tegema midagi korralikku või.... varudeks. fakt on see et sellest kerest ei saa vist asja, sest kõrvalistujapoolne põhi on mingi ilgelt suure kivi üles leidnud ja põhi on täitsa kõver põhja alt. lisaks on ta tugevalt roostes, lansekad on suht läbi ja nagu ma juba piltidelt nägin, siis olin suhteliselt kindel et amortide juures on läbiv rooste. salongi vaadates oli näha et põhjakattel on roostevärvi plekid. tõenäoliselt on seal suur auk lihtsalt

kui temast midagi ehitada, siis vist ainult teisele korralikumale kerele ümber tõsta ja lihtsalt rajaautoks teha. aga praegu garaazis siis
jagage mõtteid mehed...

vali elu, ära kihuta ja ära riku seadust...