BMW e28 525i raudpats

Foorumiliikmete autod.
Kasutaja avatar
raudpats666

Postitus Postitas raudpats666 »

täiesti uskumatu kuidas mõni mees võib uimerdada :evil:
keevitaja täiega venitab kummi... :cry:
vali elu, ära kihuta ja ära riku seadust...
Kasutaja avatar
raudpats666

lõpuks on ka saadud midagi tehutd. tagatiivas enam auke pole:) oh seda üllatust
Pilt
Pilt
õnneks on vana juba peaaegu kõik saadud keevitatud, kuid nendest veel pilte pole. mõne päeva pärast peaks ka auto kätte saama. aega võttis kuid loodame et ka asja saab. ega kellegil recarosid või mingeid sportistmeid pakkuda pole?
Kasutaja avatar
raudpats666

nonii, sain siis oma autokese kätte. alguses hea meel küll kui kätte sain
Pilt
ajasin siis pilli ära treila peale, sest ei tahtnud seda teepeal olevat märga lõga auto külge ajada, oli teine juba ilusti ära kuivanud.
ajasin koju jõudes masina garaazi ja mõtlesin, et hakkan tasapisi vaatama mis vana siis korda teinud on.
Pilt
ausaltöeldes....oleks võibolla ise kah paremini keevitanud :( sest mõni koht on ikka suht robustselt kinni lastud, nagu pardi p...k noh... :( aga eks ise olin loll
Pilt
lasin siis terasharjal drelli otsas käia ja sai tõelisuseks asi mida alguses juba kartsin. leidsin ühe väikese roostetäpi, mis hilisemal lahtivõtmisel osutus üsna suureks jamaks ausaltöeldes.
Pilt
nagu pildilt näha siis paras auk sees. siinkohal ütlekski seda, et see paganama sakslane on ikka suht lollike selles suhtes, et e28 ei teha logareid (minuarust, parandage mind, kui eksin) kaitseb ainul kahelpool ratast mingi mõtetu plastikust logaritaoline asi :) millest minuarust pole mingit kasu.
tekkis ka selline küsimus, et kas seda detaili (plekiosa)Pilt
on eraldi ka müüa? UM'is kindlasti aga seal meeletu hind nagunii. et kas mujal ka neid müüa on?
igatahes senikaua kuni auto n.ö. tegemises oli sai vahepeal ka tagumised tuled seest puhtaks pestud :)
Pilt
ja salongisoojendusmootori ees olev kaas taastatud.
Pilt
aga nüüd katsun auto ise korralikult ära puhastada ( mitte ei jäta seda kellegi teise hoolde) ja alles siis uuesti tegemisele saata. kellegil KEMPBI keevitust ei ole müüa???
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

raudpats666 kirjutas:tekkis ka selline küsimus, et kas seda detaili (plekiosa) on eraldi ka müüa? UM'is kindlasti aga seal meeletu hind nagunii. et kas mujal ka neid müüa on?
UM'i hind on umbes 280 eeku
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
kustas

Postitus Postitas kustas »

raudpats666 kirjutas:kellegil KEMPBI keevitust ei ole müüa???
Ära aja asju segi. Kemppi on keevitustarvikuid tootva Soome firma nimi.
Kasutaja avatar
meelis k

Postitus Postitas meelis k »

Ta vast mõtleb üldistatult keevitust, millel traat jookseb voolikus. MIG-keevitus selle nimi vist?

Meie kandis näiteks vist õeldakse iga keevituse kohta, millel elektroodi ei kasutata "Kemp" :)
e28 528iA '84
Kasutaja avatar
raudpats666

meelis k kirjutas:Ta vast mõtleb üldistatult keevitust, millel traat jookseb voolikus. MIG-keevitus selle nimi vist?

Meie kandis näiteks vist õeldakse iga keevituse kohta, millel elektroodi ei kasutata "Kemp" :)
just! :lol: aga ei ole kellelgi müüa. mul lihtsam ise teha. ei jõua selle vana taga oodata.
Kasutaja avatar
raudpats666

sai täna jälle paar tundi auto kallal nokitsetud. ja millegi pärast ma ei olnud üldse üllatunud kui leidsin n.ö. "korda tehtud" tagumise tiiva alt värske keevituse mis oli juba korralikkult rooste läinud. aga noh sai siis trelliga puhtaks aetud ja roostesurm peale uuesti. klge kas selline parandus on teie arust normaalne :D ?
Pilt
minu arust võiks ju ikka korralikult ääredki kinni lasta...
Pilt
sellepärast ongi hädasti keevitust nüüd vaja, sest saaks ise vast paremini hakkama :) eks ju max :)
üks niisama pilt kah
Pilt
Kasutaja avatar
meelis k

Postitus Postitas meelis k »

Päris haige keevitaja on sul olnud ikka :D

Tänapäeval korralikku keevitajat ja värvijat vist suht raske leida. Eriti, kui tahad odavamalt ka läbi ajada.
e28 528iA '84
Kasutaja avatar
raudpats666

eh tegelikult ütlesin vanale, et olen nõus ka tsipa rohkem maksma, kui teeb korralikult:) aga eks ta lootis selle peale, et ma sinna vahtima ei lähe :)
Kasutaja avatar
tõnis
Klubiliige

Postitus Postitas tõnis »

raudpats666 kirjutas:eh tegelikult ütlesin vanale, et olen nõus ka tsipa rohkem maksma, kui teeb korralikult:) aga eks ta lootis selle peale, et ma sinna vahtima ei lähe :)
Kas siis väljast on korralikult tehtud või?
Carclassic OÜ
Kasutaja avatar
raudpats666

oleks siis:) aga paremini kui seestpoolt :) oleks et see midagi paremaks teeks :( sellepärast ka keevitust otsin endale...
Kasutaja avatar
raudpats666

täna siis valimistasin autot ette mootori maha võtmiseks ja kuna ma olen suht tumba elektrisüsteemides, siis tekkis üks küsimus, et mis paganama asi see on kuhu need juhtmed sisse lähevad ( asi ise asub esiotsa parempoolse tule lanseka küljes)
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Cardo

Postitus Postitas Cardo »

kommutaator
e28
Kasutaja avatar
raudpats666

tõmbaks mõned pildid siia veel üles. sai jälle lammutatud kõvasti, nüüd mootor lahtiselt peal:) noh tugevad mehepojad tuleb keegi appi :) ?see jääb vist maxi õlule :D

Pilt
Pilt

põhjalaune ei olnudkui väga hull. ei tea kas liivaprits võtab selle kummitaolise põhjakatte maha :? ?

sai ka mõningaid juppe kokku ostetud

Pilt

täitsa tutikad :D

Pilt

need ainult 200 km sõitnud:) praktiliselt uued ju :)

cardo käest sai äritud taastatud tagasupparid (tänud siinkohal cardole)

Pilt

ja camilla käest sai VEEL taastamata esisupparid mis suht heas korras võrreldes nendega mis mul endal autol all olid :wink:

Pilt
Sander

Postitus Postitas Sander »

mul on veel esimesed piduriklotsid koos sadulatega pakkuda,klotsid pole meetritki rohkem sõitnud kui need esimesed kettad.
...
Kasutaja avatar
raudpats666

hia meees :roll: mis sa varem ei öelnud kui tlnas olin :D palju tahad hinda?
Kasutaja avatar
Cardo

Mul on ka klotse lademes :D
e28
Kasutaja avatar
raudpats666

ma lihtsalt käisin tema käest kettaid ostmas :) siis oleks võinud öelda, muud ei midagi:) no nüüd oli külmemaid ilmasid, julgesid pilli jääle ajada :D?
Kasutaja avatar
Cardo

raudpats666 kirjutas:ma lihtsalt käisin tema käest kettaid ostmas :) siis oleks võinud öelda, muud ei midagi:) no nüüd oli külmemaid ilmasid, julgesid pilli jääle ajada :D?
tahaks pinnale jääda, muideks kui huvi jäävad üle ühed Ferodo võistlusklotsid, all olnud mõned rajapäevad
e28
Vasta