M: BMW 525e 12/86. Shadowline MÜÜDUD!

Klassikaliste BMW'de varuosad, varuosadeks müüdavad autod ja ajastukohane lisavarustus.
Suletud
maaaartin

M: BMW 525e 12/86. Shadowline MÜÜDUD!

Postitus Postitas maaaartin »

Müüa siis selline isend, ära peaks mainima igaks juhuks et mootor on maas ja laiali, ka dokumente pole ning on arvelt maas. Kõik jupid on olemas, asi lahti v6etud plaaniga, et vahetada tihendid,simmerid,rõngad,saaled, rihmad jne, kuid varsti peab sõtta minema ning ei ole kahjuks aega tegeleda autoga :roll:

Nii mootor kui ka käigukast on maas. Auto jäi seisma, kuna eelmine omanik suutis sõita nii et õli difris polnud :x ja nii jooksis kokku differ. teine differ on olemas, kuid alla panemata.
Mootor töötas ilusti, lahti võttes oli näha silindriseintel hoonimisjälgi, plokk oli igavese si*akihi all et jube :) .
Kere on normaalses seisus vaadates teisi e28-d. karpide otsad on roostes, tagumised koopaääred ei ole hullud, esiporitiivad on suht läbi omadega, alumised osad ära roostetanud, ka esipõll. kunagi on see auto avarii teinud, vin koodi alusel netist vaadatud. Lisade hulgas on ABS, originaal sportistmed, katuseluuk, esimesed el-aknad, toonitud klaasid nii ees kui taga ( väidetavalt olid esiklaasi tooni kohta mingid dokumendid, minul neid pole :) aga klaasi peal on kirjas "tinted"), mingi kompuuter on kah, kassetihoidja keskkonsoolis, originaal kärgvaluveljed milledest 3 peavad natuke õhku, ühel on puruks rehv, hella antikas piduritulega, kärukonks.
Vahetanud olen küünlad ning ühe stabika kondi, klapikambrikaane tihendi. Pidurid vajaksid kindlasti tegemist, käsipiduriklotse, vedrusid, tappe polnudki sees :shock: ja tagumised kettad olid nagu ühel pildil näha väga õhukesed :) . ees on alles vahetatud klotsid ja kettad, ning ka tagasilla suured puksid on mingi aeg vahetatud. Amordid tundusid korras olevat, et ei õõtsu ega midagi.

Mootori poole pealt on tehtud veel klapid, need on ka sisse soveldatud, uued klapisääretihendid, m50b25 topeltklapivedrud (on ka originaalid alles) plokk värvitud mingi värviga mustaks, et päris rooste ei läheks.

Mõned pildid:

http://fotoalbum.ee/photos/maaaartin/sets/329311

Et võibolla on kellegil juppideks vaja või tahab projektiautot omale, siis on see sobiv ma arvan :) müüks komplektselt.
Hinda ma ei oskagi öelda, ehk mingine 4k :wink:
Viimati muutis maaaartin, 22 Veebr 2008 18:12, muudetud 1 kord kokku.
Sander

Re: M: BMW 525e 12/86. Shadowline

Postitus Postitas Sander »

kas shadowline on tehase poolt või on kodumaine toodang?
kas autol olid ka m-tech spoilerid?
...
maaaartin

Ma arvan et ikka tehase poolt, stanged olid mu meelest tavalised kroomitud, neid kahjuks alles pole :?
TD

Postitus Postitas TD »

asukoht?
maaaartin

pärnust 50 kilti (tõstamaa) :)
maaaartin

kas hind liiga kallis? :) pakkuge oma hind
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

maaaartin kirjutas:Ma arvan et ikka tehase poolt, stanged olid mu meelest tavalised kroomitud, neid kahjuks alles pole :?
IIRC shadowline'i puhul ei kasutatud kroomitud vaid värvitud stangesi.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
maaaartin

Ma arvan, et peale kunagist laksu on vahetatud stanged, aga jah kunagi ei või teada :)
Kasutaja avatar
lamp

Postitus Postitas lamp »

minul hoopis selline küsimus et kas sul nendest valudest pole pilti mis seal autoall ühel pildil paistavad?
e28 528i & e21 316
e21 315 & e6 2000
Saab 900c
maaaartin

kahjuks pole hetkel jah, teise arvuti peal on aga see on maal. nädalavahetusel lähen sinna siis saaks :)
maaaartin

Ei tahaks eriti juppidena teha, kuid kui on palju huvilisi asjadele siis peab vast. Alles peaks kõik jupid olema :) kolled. blokk, genekas, starter, rv pump, plokikaas, kardaan, käigukast, sidur, silladetailid, tuled, katuseluuk, sportistmed (juhiistme riie katki natuke ja raam kuskilt lahti, kuid k6rvalistuja oma sobib ka juhi kohale :) ), valukad jne.
Esialgu vaatame siis kui palju on juppidele huvilisi. Pakkuge hindasid asjadele :)
maaaartin

3500? :)
maaaartin

3000.-
maaaartin

upup. :)
Kasutaja avatar
raudpats666

Postitus Postitas raudpats666 »

esimesed amordi kinnituskohad vist suht läbi?
vali elu, ära kihuta ja ära riku seadust...
maaaartin

Mulle tundub see ainult kohatise pindmise roostega :)
Kasutaja avatar
raudpats666

Postitus Postitas raudpats666 »

maaaartin kirjutas:Mulle tundub see ainult kohatise pindmise roostega :)
mulle ka ennem tundus :D aga pärast kui lahti võtsin siis.... :( mitte väga hull, tehtav :)
vali elu, ära kihuta ja ära riku seadust...
Kasutaja avatar
YZK

Postitus Postitas YZK »

üldiselt on lugu nüüd nii..kallid e21 klubi kasutajad
,et kui te ennem järgmise kuu keskpaika oma taguotsi ei liiguta,kirute jälle et üks selline asi Kasutaja "YZK" hoovi rullunud on...
maaaartin

MÜÜDUD
Suletud