e23
-
- Kontakt:
Need riigid olid vist Belgia ja Taani... või midagi sarnast kus neid kõrgemaid makse küsiti:? Eks neid riike oli veelgi. Eraisikud võisid loomulikult endale osta mida hing ihaldab kuid jah - kui mõni riigiasutus tahtis soliidse e23-ga ringi sõita ja mõnes riigis mingi piirang kubatuuri või võimsuse osas peal oli siis nendele oligi see elatusmiinimum-versioon mõeldud. Laiemale ostjaskonnale see mudel saadaval ei olnud seega ehk seetõttu on see ka kataloogidest välja jäänud. Samas ega seal ju tegelikult muud vahet pole kui mootor. Mootoriosadest kõlbasid sellele 525 osad.
Kustasele tagumiste stangede kohta: vanematel e23 ja e24 mudelitel on tagumised stanged välimuselt sarnased. Vaata erinevatel mudelitel seda osa kus tagumine kaitseraud auto tagatiiva juures lõpeb ja iluliist algab
Kustasele tagumiste stangede kohta: vanematel e23 ja e24 mudelitel on tagumised stanged välimuselt sarnased. Vaata erinevatel mudelitel seda osa kus tagumine kaitseraud auto tagatiiva juures lõpeb ja iluliist algab

päev
Minu e23 732i omab samasuguseid spoilereid nagu seal esimeses postituses pildil näha oli. Mul puudub ainult tagumine spoiler.
Seepärast mõtlen, et kas lasen peale auto värvimist need tagasi panna või mitte .
Ja ise arvan ,et tegelt neid ei ole sinna vaja, sest et e23 on siiski soliidne lux auto.

Minu e23 732i omab samasuguseid spoilereid nagu seal esimeses postituses pildil näha oli. Mul puudub ainult tagumine spoiler.

Ja ise arvan ,et tegelt neid ei ole sinna vaja, sest et e23 on siiski soliidne lux auto.

Kas see spoiler mis sul puudu on - kas sa mõtled seda mis jääb tagumise kaitseraua alla? Umbes aasta tagasi oli selline 700.- krooniga müügis, värv oli sellel punakas-pruun või midagi sarnast. Praegu see alles enam pole. Sa võid ju need spoilerid küljest võtta ja kuskile paremaid aegu ootama panna

Paar sõnakest e23 erinevustest. Kas keegi on märganud sellist asja: osadel e23-del on salongis laeservas plastikust liistud ja katted tagumise akna juures, osadel aga mitte. Näiteks minu autol on salongis üleval laeservas liisturing, tagapostidel katted. Samas leidub ka selliseid liistudeta variante. Galeriis leidub üks väga hea näide sellisest „liistudeta salongis“ autost. Ongi vist nii, et lahjemad mudelid on liistudeta, võimsamatel on aga kasutatud rikkalikumalt detaile. Üks erinevus erinevate mudelite detailides meenus veelgi: esimestel aknapostidel asuvad seespool katted. Neid leidub kahte sorti – on kitsamaid ja laiemaid. Kitsamaid katteliiste olen märganud põhiliselt 728 peal, 732 ja 735 peal on need aga laiemat-tüüpi. Kitsam kate läheb servapidi aknaposti kõrval uksetihendi alla. Laiem liist katab samal kohal olles uksetihendi täielikult. Veel on väike erinevus vanema ja uuema tüübi puhul n.ö. lävepakus - ühel on see hall ja koosneb ühest tükist, teisel on see must ning koosneb kahest osast.
*** Paar sõnakest e23 erinevustest. Kas keegi on märganud sellist asja: osadel e23-del on salongis laeservas plastikust liistud ja katted tagumise akna juures, osadel aga mitte. Näiteks minu autol on salongis üleval laeservas liisturing, tagapostidel katted. Samas leidub ka selliseid liistudeta variante.******
täitsa nõus sellega. endal 3,2 ja sellel on liistud olemas ning oma silmaga nägin 728-t millel need puudusid. Näinud ka erinevaid sisemiseid ukselinke
nood olid kroomitud ja väiksemad.
terv
täitsa nõus sellega. endal 3,2 ja sellel on liistud olemas ning oma silmaga nägin 728-t millel need puudusid. Näinud ka erinevaid sisemiseid ukselinke
terv
Hmmm... ma ei imesta kui see sinu auto küljest oli, täiesti võimalik. Aga see eelmine omanik oleks võinud selle siis müüa komplektina või üleüldse mitte
Mul jäi see ostmata just seetõttu, et ühe detailiga pole eriti midagi peale hakata... kuigi pikemas plaanis oleks ehk teised osad juurde leidnud.
P.S. Kas galeriisse pole plaaninud oma autot üles panna? Tundub huvitav eksemplar olema

P.S. Kas galeriisse pole plaaninud oma autot üles panna? Tundub huvitav eksemplar olema

Esialgu saaks jah nii teha, et saadad (Ilmari) mulle pildid, mina panen üles. Samas järgmine nädal saaksid juba isikliku galerii kasutajanime oma pildimajanduse tarvis.
EDIT:
http://bmwclassic.ee/323/ilmari
Kahjuks on see galerii versioon vigane - nii et nii väikse resolutsiooniga pilte ilma sisse logimata suurena ei näe (v.a. slideshow'd kasutades).
EDIT:
Kahjuks on see galerii versioon vigane - nii et nii väikse resolutsiooniga pilte ilma sisse logimata suurena ei näe (v.a. slideshow'd kasutades).
Tore, et haininasid galeriisse vaikselt ikka juurde tekib, päris soliidne seltskond on juba koos
Nuga sinu idee luua haininadele oma koht hakkab vaikselt jumet võtma
Igatahes galeriis on juba nii mõndagi huvitavat mida vaadata 
Edit: Sysi parandatud Nuga'ks

Edit: Sysi parandatud Nuga'ks

Viimati muutis Jaan, 25 Apr 2005 12:14, muudetud 2 korda kokku.
sysi kirjutas:Esialgu saaks jah nii teha, et saadad (Ilmari) mulle pildid, mina panen üles. Samas järgmine nädal saaksid juba isikliku galerii kasutajanime oma pildimajanduse tarvis.
EDIT:

Mis puudutab spoilasid siis kahjuks pean tunnistama, et ei ta mis toodag nood on -aga pühapäeval lähen põrkerauda jupideks katkuma, et korralikult värvitud saaks siis ehk selgub midagi.
kustas kirjutas:1977-1982 mudelitel. Sobivad ka uuemale mudelile.ilmari kirjutas:Näinud ka erinevaid sisemiseid ukselinke
Siinkohal võiks selguda siis tõde. Ilmari, mis firma laienditega (spoileritega) on tegu?
mm, esispoileri kyljes on kirjas mingi tellung: pfebo, modell bmw 7 ja mingid numbrid
nii,et asi vist selgunud.

Päris hea mõte, teen lähiajal ära.kustas kirjutas:Selle piltide asja võiks niimoodi teha, et kopida pildid galeriisse (mingi kindel koht) ja sealt siia "näitama" panna (kui Nuga just ei pahanda).
EDIT: http://bmwclassic.ee/323/pudipadi
Khmm...Jaan kirjutas:Sysi sinu idee luua haininadele oma koht hakkab vaikselt jumet võtma

Kasutajanimi tehtud, täpsemalt PS'isilmari kirjutas:jään siis galerii kasutajanime ootama.

323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Jajah nuga - ma ajan teid sysiga kogu aeg segamini
Niii, et võta siis kinni kumb see põhiline ideede generaator on, mõlemal teil on ühesugused autod (ok. peaaegu) ja esmapilgul sarnased kasutajanimed
ja nii on segadus nimedega kerge tulema. Aga võib-olla hakkan vanaks jääma ja nimed ei seisa enam meeles

Mnjah, pean nõustuma, et nugal on olnud ka oma roll www.e21.ee välja töötamises