MÜÜDUD!

Klassikaliste BMW'de varuosad, varuosadeks müüdavad autod ja ajastukohane lisavarustus.
tsonnyboy

Postitus Postitas tsonnyboy »

ei tea jah,küll kirjutavad paljud igalepoole,et tahaks ja tahaks,ja uurivad millal vaatama saab tulla ja panevad kinni nädalavahetusteks,aga siis kui nädalavahetus käes ei kuule kuskilt,et mis kell ja kus ja kohale ei jõua kedagi lõppkokkuvõttes,ja siis pärast kahetse jälle,et tahtis nv. keegi teine vaatama tulla ja sai ära õeldud talle,et auto on kinni,aga see kes siis "kinni paneb nv." see kirjutab kuskil järgmise nädala keskel,et sorri polnud aega,närvi ajavad sellised,saab lubatud ja siis ikka ei tule,annaks siis kohe teada,et ei saa tulla ju :?

tahaks ikka ühestükis korraga maha müüa,poolitama hakkan siis relakaga emexi jaoks,kui keegi tõesti ei taha seda,kuigi endal on kahju mahagi müüa,rääkimata puruks lõikamisest veel :( ,sest kere on hea ja mootor on väga hea,sõbrad niigi sõimavad,et loll ja loll,et nii odavalt müüd selle püssi maha we? :shock:
et see ju ull lennuk ja ull kõva bemm,et ära müü maha...

aga nagu näha ei ole huvi isegi mitte odavalt :?
BMW e28 525e 2,7 müüdud! :(
BMW e32 730i
Tel 56743898
tsonnyboy

nii 6000.- ja viige minema
BMW e32 730i
Tel 56743898
omega

Postitus Postitas omega »

tsonnyboy kirjutas:ei tea jah,küll kirjutavad paljud igalepoole,et tahaks ja tahaks,ja uurivad millal vaatama saab tulla ja panevad kinni nädalavahetusteks,aga siis kui nädalavahetus käes ei kuule kuskilt,et mis kell ja kus ja kohale ei jõua kedagi lõppkokkuvõttes,ja siis pärast kahetse jälle,et tahtis nv. keegi teine vaatama tulla ja sai ära õeldud talle,et auto on kinni,aga see kes siis "kinni paneb nv." see kirjutab kuskil järgmise nädala keskel,et sorri polnud aega,närvi ajavad sellised,saab lubatud ja siis ikka ei tule,annaks siis kohe teada,et ei saa tulla ju :?
Selliseid jobusid, kes ainult lubavad osta ja vaatama tulla on tõesti liiga palju.
Müüsin ka siin ühte E28-t ja üks käis vaatamas ning lubas mulle 100% kindlalt, et ostab nädala aja pärast ära. Ja lubas veel, et kui ta peaks vahepeal ümber mõtlema ostu asjus, siis ta helistab mulle ja annab teada.
Ootasin siis peaaegu kaks nädalat tema kõnet, samal ajal ütlesin teistele huvilistele ära, et auto broneeritud. Aga kõnet ei tulnudki ja lõpuks helistasin ise. Ütles siis, et jah kahjuks tema ikkagi seda autot ei osta :? . Krt sa lubasid mulle ju helistada, kui ümber mõtled !
Tegemist oli siis siinse foorumi kasutajaga "SwitC" (EBK-foorumi kasutaja "MarkoS" ).
E34 & E32
Kasutaja avatar
Panzer
Kontakt:

Postitus Postitas Panzer »

Mäletad, mina ju kirjutasin sulle ja helistasin, et ostan selle auto 6 000 eest, leidsin buksiiri, tahtsin kindlasti osta (nagu oli meil kokku lipitud). Aga siis kui ma olin juba valmis sõitma, sina ütlesid, et müüd auto 8 000 eest teisele inimesele...

PS. Ausalt, tahtsin väga seda auotot, aga leidsin juba teise auto(((((((
BMW E23 728i 1984 AC Schnitzer Grand Service Garage
tsonnyboy

aga siis oli ta ka müüa 8000.- ja sa helistasid ja pakkusid hinnaks 6000.- ja ma ütlesin,et on tahtja kes tahab selle hinnaga millega on müügis ehk 8000.- aga kui ma oleks teadnud,et see tahtja ei ilmu kunagi välja siis oleks isegi tolhetkel tulnud mõttese sulle 6000.- ga maha müüa...
BMW e32 730i
Tel 56743898
HAIRIDER

Postitus Postitas HAIRIDER »

kui kere ja mootor suht head, siis pole ju mõtet mingi 6000.- müüa, kui just väga suur rahapuudus pole ja kapis ainult makaronid :lol: . parem jäta auto seisma ja paremaid aegu ootama. endal seisavad ka hetkel mitu haid, mõne kallal saab vähehaaval nokitsetud, nii palju kui seda aega ja raha üle on. kuid kodu remondi (mis ostus palju kallimaks) ja töö kõrvalt (mida tuleb aina juurde - ööd ja päevad tööl, nagu ka hetkel :lol: ) ei jää seda just väga palju üle :( kuid never-ever ei tuleks mõtteisse hai paari kiloga maha müüa ja romulasse ei vea (kunagi antud lubadus teha haid korda, mingu selleks siis 1 või 10 aastat) :twisted:
olen seda paljudele varemgi öelnud, et kui tõesti väga suur rahapuudus, siis sebi kasvõi mõni paaripäevane nn. "cyproki" ots ja ajad selle 6000.- kokku 8)

loodan et suutsin natuke optimismi ja haifanatismi süstida :wink:
sry et tuli suht OT postitus, kuid mul juba kann kohvi sees ja nüüd nagu duracelli jänx kroonilise mölapidamatusega :D
Suletud