"Sysi bemm - utoopia või tegelikkus"
Alkoholiidi eksklusiivintervjuu legendaarse bemmivennaga
Mis siis ikkagi juhtus?
Noh, tähendab, alguses oli nagu nii, et mul üldse nagu autot ei olnud ja igavesti sitt elu oli pidevalt. Naised vobsee ei vaadand mind ja noh, oleme ausad, mõnikord sain ikka peksa kah. A siis mulle kingiti üks punane auto. Ega tollega oli kah alguses jamad pidevalt- küll läks liiv sinna rataste vahele ja mõra tuli sisse ja ükskord oleks peaaegu ta sinna õue unustanud. Toas tuli alles meelde, siis suure jooksuga panin õue tagasi ja õnneks oli alles veel. Sealsamas liivakasti serva peal, kuhu ma ta jätsin.
Ja nüüd on sul siis bemm?
Vot, jah, kurat ongi. Ise kah vahel ei usu. Öösel ärkan ja lähen akna peale vaatama. Vahepeal panen puldist seda ustenuppu kah, et kas piiksub ikka veel või ei piiksu seal väljas. Mul, tead, saja meetri pealt teeb uksed lahti kui tahan. Sünge pill on ikka.
Ja naisi ikka tuleb nüüd?
Tuleb, tuleb. Kuhu mujale neil ikka minna on. Mul naabril on ju mingi kipakas Fiat, noh. Ega siis õiged naised mingi fiati-kutiga sõitma ei lähe. Ikka bemm peab olema. Ükskord, tead, mul oli nii, et mingi neli eite oli seal tagaistmel ja kaks olid ees, õed noh, ja siis oleks peaaegu mendile vahele jäänud. Napilt Maarika nägi ära, et kükitavad seal põõsas. Siis keerasin sealtsamast ära põllapeale. Naised taga kiljusid ja, kurat, ikka pulli sai täiega.
Jutud käivad, et sul olla autos nii vinge helisüsteem, et Statoili parklas on nüüd reedeti disko pidevalt?
Vaata, selle heliga on nüüd nii, et kui ma sumpa maha võtsin, onju, siis hakkas maru seda mürinat sisse peksma autosse ja siis ma lasin Rootsist endale tuua. Saad aru jah- lasin tuua. Hehehehee. Noh, igatahes, lasin sealt endale selle värgi tuua mis mul siin on ja täitsa vingelt ikka annab tümakat. Daruudi ikka vobsee kuulata ei saa vahepeal- lööb, kurat, aknad autol puruks. Ükskord kukkus peegel kah ära. Ise pärast keevitasin tagasi. Ma oskan keevitada, tead.