Ülevaatus võiks olemas olla. Kindlasti soovin et auto oleks sõidukorras.
Mis te arvate, saab midagi?

See ei ole ilmtingimata õige. Siit foorumist, ca poolteist aastat tagasi, ostetud 86/87a 518i 7500 kr eest. Omanik siiani masinaga väga rahul ja vahetatud selle aja jooksul vist ainult veepump. Masin igapäevases kasutuses.tõnis kirjutas: Teiseks, 8 tuhande eest saad sellise auto mis on omadega juba päris otsas. Sellise taastamine läheb kallimaks ja mahukamaks kui kohe natuke kallim ning korralikum osta.
Ot ot...pastoi...ma peaaegu tundsin end puudutana???ega se minu pihta nyd käinud???tõnis kirjutas:Esiteks, kui sul ei ole praegu üle 8 tuhande autoeest välja käia, siis kuidas sa kavatsed hiljem taastama hakata. See ei ole mitte odav teema.
Teiseks, 8 tuhande eest saad sellise auto mis on omadega juba päris otsas. Sellise taastamine läheb kallimaks ja mahukamaks kui kohe natuke kallim ning korralikum osta.
Kolmandaks, tee endale selgeks milline hai sind huvitab kõige rohkem, kas seitsmene, viiene, kolmene. Niisama pole mõtet lahmida et võtan mis kätte saab.
OT: Mul on selline tunne et siit tuleks jälle üks lühiajaline haiomanik, kes võtab viimasel piiril koosseisvast autost viimase ja kui kopa ette viskab, saab mõni uueks omanikuks või läheb juppide jagamiseks.
Loe ilusti lause lõpuni!tõnis kirjutas:Esiteks, kui sul ei ole praegu üle 8 tuhande autoeest välja käia, siis kuidas sa kavatsed hiljem taastama hakata. See ei ole mitte odav teema.
Teiseks, 8 tuhande eest saad sellise auto mis on omadega juba päris otsas. Sellise taastamine läheb kallimaks ja mahukamaks kui kohe natuke kallim ning korralikum osta.
Kolmandaks, tee endale selgeks milline hai sind huvitab kõige rohkem, kas seitsmene, viiene, kolmene. Niisama pole mõtet lahmida et võtan mis kätte saab.
OT: Mul on selline tunne et siit tuleks jälle üks lühiajaline haiomanik, kes võtab viimasel piiril koosseisvast autost viimase ja kui kopa ette viskab, saab mõni uueks omanikuks või läheb juppide jagamiseks.
Ma mõtlesin ise ka selle variandi peale, peab tõesti lähiajal vaatama minema. AitähJaan kirjutas:Auto 24 pakub sellist http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Hind on mõistlik (6000.-). Minul tolle autoga isiklikku suhet pole kuid soovitaks üle vaadata. Vaata kuidas mootor nurrub, mis seisus kere on (pildilt visuaalselt midagi hullu ei näe). Üldjuhul on sellise aastaarvuga autod enam-vähem normaalses korras. Pisivigadest jälgi kas spidomeeter töötab, kas kõik tuled olemas, salong soojaks läheb, jahutus töötab jne. Küsi ka seda kuidas auto läbis ülevaatuse, mis võiksid olla probleemsed kohad, kas midagi vajab kohe korrastamist (õõtshoovad/puksid, pidur, käsipidur, kas mootoririhmaga on probleeme, tahab hooldust). 525e on üldiselt igati tore asi. Kütusekulu on kontrolli all ja autol on piisavalt jõudu.
Valge_välk ehk siis Sten käis seda autot vaatamas. Tema kommentaar oli, et see ongi 5000-6000 kroonine auto, aga tema jaoks pole seal autot piisavalt.Drama kirjutas:Ma mõtlesin ise ka selle variandi peale, peab tõesti lähiajal vaatama minema. AitähJaan kirjutas:Auto 24 pakub sellist http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Hind on mõistlik (6000.-). Minul tolle autoga isiklikku suhet pole kuid soovitaks üle vaadata. Vaata kuidas mootor nurrub, mis seisus kere on (pildilt visuaalselt midagi hullu ei näe). Üldjuhul on sellise aastaarvuga autod enam-vähem normaalses korras. Pisivigadest jälgi kas spidomeeter töötab, kas kõik tuled olemas, salong soojaks läheb, jahutus töötab jne. Küsi ka seda kuidas auto läbis ülevaatuse, mis võiksid olla probleemsed kohad, kas midagi vajab kohe korrastamist (õõtshoovad/puksid, pidur, käsipidur, kas mootoririhmaga on probleeme, tahab hooldust). 525e on üldiselt igati tore asi. Kütusekulu on kontrolli all ja autol on piisavalt jõudu.