M: e21 318i 82a
arusaamatu jah 
Arvan et käisin seda autot vaatamas kunagi juuni lõpus. Armatuur oli sees väga heas korras, ning auto muidu ka suhteliselt komplektne, aga seisnud juba suht pikalt, ning kere oli ikka suhteliselt läbi
värvus oli mingisugune sinine, sisu oli ka vist sinist värvi mäletamist mööda (võin ka eksida). Lisadest olid vist el-peeglid ja võimalik et ka katuseluuk (pilte ei teinud toona, ning mälu pole enam see mis nooruses).
Tegin omal ajal ka pakkumise, kuid kokkuleppele ei jõudnud, ning sinnapaika asi jäigi.
Lisaks siia ka, et tol ajal soovis omanik komplektse auto eest 3k saada, kuid arvestades viimase aja hai-hindade tõusu võib see nüüd kõrgem olla

Arvan et käisin seda autot vaatamas kunagi juuni lõpus. Armatuur oli sees väga heas korras, ning auto muidu ka suhteliselt komplektne, aga seisnud juba suht pikalt, ning kere oli ikka suhteliselt läbi

Tegin omal ajal ka pakkumise, kuid kokkuleppele ei jõudnud, ning sinnapaika asi jäigi.
Lisaks siia ka, et tol ajal soovis omanik komplektse auto eest 3k saada, kuid arvestades viimase aja hai-hindade tõusu võib see nüüd kõrgem olla

Sooviksin ka pilte moonlyght@hot.ee
BMW E34 525i 125 kW & BMW E34 540i 210 kW & BMW E36 325i 141 kW Cabrio
BMW M5 & BMW E90 320d
BMW M5 & BMW E90 320d
Probleemi pole. Lihtsalt üsna tavaline on see, et keegi leiab huvi pakkuva kuulutuse ning vastab sellele aga seda ei vaadata et teema arendus käis paar aastat tagasi. Üldjuhul on kahe aasta jooksul subjekt kas omaniku vahetanud või ära mädanenud/Kuusakoskisse jõudnud. Ise oleks sellisel juhul ps-i kirjutanud või kirjutanud teemasse, mille sama kasutaja on tõenäoliselt sama auto kohta juba varuosade teema alla teinud.Kristina5 kirjutas:Kuupäev kuupäevaks, aga kui auto on alles ja öeldi, et küsiksin siin pilte, milles probleem?
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=3873&highlight=
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Lihtsalt telefonis mulle öeldi et kirjutaksin siia teemasse oma emaili:) Jälgisin täpseid instruktsioone.
Ja telefonis öeldi tõesti, et kere on kohane 82 aasta autole - ehk siis küllaltki läbi. Pilte pole mulle kahjuks küll veel saadetud. Auto hind on 2500 - sisaldab siis seda sama kere ja kokkujooksnud mootorit. Asub Pärnus. Võibolla varuosadeks sobib küll jah, kuigi tõesti, ettekujutust ei ole. Ma ise otsiks sõidukorras ja taastamiskõlblikku autot aga tundub, et see vist marjaks küll ei lähe. :)
Ja telefonis öeldi tõesti, et kere on kohane 82 aasta autole - ehk siis küllaltki läbi. Pilte pole mulle kahjuks küll veel saadetud. Auto hind on 2500 - sisaldab siis seda sama kere ja kokkujooksnud mootorit. Asub Pärnus. Võibolla varuosadeks sobib küll jah, kuigi tõesti, ettekujutust ei ole. Ma ise otsiks sõidukorras ja taastamiskõlblikku autot aga tundub, et see vist marjaks küll ei lähe. :)
BMW E34 525i 125 kW & BMW E34 540i 210 kW & BMW E36 325i 141 kW Cabrio
BMW M5 & BMW E90 320d
BMW M5 & BMW E90 320d