Läheme siis mootorisaagaga edasi
Eelmisel aastal ilmnes selline probleem, et jahutusvedelik kippus aegamööda kaduma. Samas üleeelmisel aastal säärast probleemi ei olnud.
Asusin nüüd asja uurima. Kõigepealt võtsin klapikambrikaane maha. Suhteliselt kole vaatepilt avanes sealt

Esiteks oli klapikambri kaane alune jubedalt nõgine:
Teiseks oli kohati näha jälgi kadumaläinud jahutusvedelikust. Klapikambrikaane enda all oli märgata pruunikat ollust ja sedasama möksi oli karterituulutuse kaudu tõmmanud ka karpasse. Säärane asi võib tekkida ka kondentsist ja lühikestest otsadest, aga mul oli seda kuidagi liiga palju.
Järgmiseks lasin õli välja. Õli oli küll must, aga minu meelest seal jagutusvedelikku küll hulgas ei olnud.

Jahutusvedelikku küll välja ei lasknud, aga niipalju kui seda paisupaagist näha on, siis ka jahutusvedelik tundub puhas olevat.
Ehk aitaksite kaasa mõelda milles probleem võiks olla. Kas on kaanel kuskil mikromõra sees või on viga milleski muus? Üks mõte, mis mulle endale pähe torkas on see, et vahetult enne eelmist hooaega sai paisupaagi kork ära vahetatud. Äkki on uus (kasutatud, aga vanast ilusam

) kork vigane ja ei lase üleliigset survet välja