M6ned aastad tagasi kui mu kursakaaslane sünnipäevaks poole hinnaga kinkis e28, siis muutus auto mulle väga armsaks, neil päevil sai sõidetud t6si küll ilma lubadeta ja kohati olin sunnitud olema kõrvalistmel, kuid siiski lõpus sai sellega ise enamasti ringi sõidetud, kas siis niisama lõbus6idu näol v6i siis asja eest, kuna sissetulek neil aegadel oli vilets ja autostki eriti midagi ei teadnud olin sunnitud sellest isendist loobuma kuna remont oli suht yle auto hinna.
Vahepeal on asjad muutunud, autosi käinud käest läbi igasuguseid, juhiloadki ära tehtud ja nüüd m6ned kuud tagasi sai soetatud siis 2,5 mootoriga e28 tüüpi bmw. Ei suutnud lihtsalt külmalt vaatama jääda ja käsi kobas telefoni järele, omal juba kett tilkus suunurgast põlvedele. Ostu eel siis ka mõned vead ette lugeda:
Kardaani vahelaager (komplektne osa), vahetatud, kuna vana oli väga katki ja põhjustas kolinat põhja alt.
Uued lõdvikud, tellitud United Motors, t6si kyll kuid paar lõdvikut seni veel vahetamata

Peatselt saab vahetatud k6ik sillaosad eest.
Järgmisena on menüüs:
Poolteljed, ei teagi kas uued v kasutatud niiet kui kellegil juhtub olema 2,5 v 2,8 mootori järgi pooltelgi siis andke märku. Sobima pidi tarkade inimeste jutul ka 524tdi omad kui on kuni 84/9. hilisemad ei pidanud klappima:D vaielge vastu
Nukkvõlli vahetus kuid kaldun arvama et vahetusse läheb terve mootori ülemine pool.
Unustasin mainida, differ istub nelja poldiga kuidagi p6hja kyljes ja sealne peavalu on rooste selle kupatuse ymber, tekitan ka pildi siia sellest, et kui keegi hea raha eest avitaks andku märku.
Praeguseks ei oska midagi ette lugeda vigadest, kuigi neid on seal kyll ja küll.
mootor on siis 2,5i aasta on 1981, sellel isendil puudub katuseluuk, olemas on hooldusraamat millel on viimane sissekanne tehtud 2004, vahepeal ajalugu vaikib.
Kytusekulust niipalju et mina ple yle 6 trassil saanud, linnas6idu kohta ei tea raporteerida, ise olen s6itnud sellega midagi paarituhande km ringis.
Spidomeetri näit on hetkel 515 tuhat kuigi kas seda ongi m6tet uskuda

ja nyyd siis ka pildid

[
[
[