Niisiis olen ma oma saagas jõudnud uuele tasemele, niikui ühe asja korda saan, on tene asi omadega õhtal...
Räägin sümptomitest: Kuna auto mootor pikalt ei töötand ja aeg-ajalt oli tedavaja transportida... oli pidurdamine probleemne... Siiski sai autot pidurdada sedasi, et pedaal täiesti põhja vajutada, täna, kus ma olen auto tööle saanud... pole pidureid enam
Võtavad samamoodi täiesti põhjast ja minu arust pidurdab ainult 1 esiratas, suve alul ülevaatusel käies oli esipidurite vahe 1% (jah. üks protsent).
On teil kavalpeadel kunagi taolist probleemi esinenud, kas on võimalik, et ilma võimendita pidurtades midagi ära lõhkuda? Pidurivedelik on ka nagu kuskile vahepael kadunud... ag seda ma panin juurde ja praegu ma mingit kadu ei tähelda.
pidurijama
pidurijama
kogun motronicu ajusid numbriga : 0261200040; 0261200043; 0261200011. (info palun ps-i)
võimalik,et sul piduriklotsid liiga kulund ja supporti tihendid väsinud. siis kipub supporti kolvi vahelt läbi ajama. kui kuskil võimu,pumba ja torustiku juures lekkeid pole,kisu supportid lahti tee korda ja pane uued klotsid. kui see tehtud vaheta piduri vedelik välja see kipub ka pikapeale kondentsi endasse koguma ning peale korralikult õhutamist peaks asi jälle toimima
732i