BMW 635 CSI_1988 - Müüdud.
Klubi kaudu nagu erilist huvi üles ei ole näidatud, samas auto24 kaudu on nii mõnigi kõne tulnud, samas konkreetseks ei ole asi veel läinud.
Lähipäevil läheb kuulutus A24 kasutatud autode esilehele ja ehk siis jääb ta silma ka inimestele kes esmapilgul ei oska sellist autot nimekirjast otsidagi.
Samas oleks minu süda tunuvalt rahulikum kui auto saaks müüdud mõnele tõsisele BMW huvilisele kes oskaks ja suudaks selle auto eest ka tulevikus head hoolt kanda.
Seega, kui oled huviline, siis tule kohale, vaata auto üle ja räägime asjast juba lähemalt.
Lähipäevil läheb kuulutus A24 kasutatud autode esilehele ja ehk siis jääb ta silma ka inimestele kes esmapilgul ei oska sellist autot nimekirjast otsidagi.
Samas oleks minu süda tunuvalt rahulikum kui auto saaks müüdud mõnele tõsisele BMW huvilisele kes oskaks ja suudaks selle auto eest ka tulevikus head hoolt kanda.
Seega, kui oled huviline, siis tule kohale, vaata auto üle ja räägime asjast juba lähemalt.
BMW 325i E30 2,7 Turbo Stroker
Krt, eestlane on ikka rott küll. Ei ole mitte huvilisel raha, et seda masinat endale osta, kuigi hinna ja kvaliteedi suhe on tegelikult väga hea. Ma olen enda masina alla pannud koos ostuhinnaga rohkem raha hetkel kui Silweri auto müügihind on ja see on alles algus. Niiet kiirustage seltsimehed autohuvilised, sellist pakkumist ei pruugi enam kunagi tulla. Vanad kuuesed jäävad järjest haruldasemaks ja hinnad tõusevad mujal maailmas. See on võimalus osta tagasihoidliku summa eest omale lisa pensionisammas...
635csi
Iff i jutule lisan veel, need kes arvavad et ise teevad odavamalt korraliku kuuese valmis, eksivad rängalt. Selle raha eest mis Silwer oma autost tahab, saab ainult korralikult keretööd tehtud. Seega kel vähegi huvi korralikku kuuekat omada, pangu sellele autole käpp peale, naljalt soodsamat võimalust ei pruugi enam tulla. Kraabiks ise selle raha kokku ja ostaks ära, aga minu hailimiit on ammu juba täis
.

Carclassic OÜ
Läheb küll juba teemast mööda, aga ok. Kõigepealt soovitan tutvuda e24 plekkide hindadega. Kui juba korralikult tegema hakata, siis keevitusega lapitud tükke enam tagasi panema ei hakka. niiet plekkide jaoks võid rahulikult 30-50 tuhat kõrvale panna (üks mees ladus juba e21 plekkide eest üle 60 tuhande välja, ja need on odavad pulgad veel). Kesta täielikust puhastamisest kuni maalrile üleandmiseni kulub materjali vähemalt 15 tuhande eest, töömees tahab ka olenevalt auto seisukorrast 30 tuhat ja peale saada. Korralikus kohas proffesionaali poolt värvituna tuleb alates 35 tuhandest välja käia. Peale nende tööde kulub veel hulga raha igasugu nipetnäpet asjadele. Need kes arvavad et korralik keretöö piirdub liistude, tihendite, klaaside ja salongi eemaldamisega, lapikeste pealekeevitamisega ja siis üle värvimisega eksivad rängalt. Seda nimetaks pigem kere kokkukukkumise edasilükkamiseks.Alpinist kirjutas:Mis korralik keretöö maksab 150 tuhat?
Carclassic OÜ
Targutaks ka natukeIff kirjutas:Krt, eestlane on ikka rott küll. Ei ole mitte huvilisel raha, et seda masinat endale osta, kuigi hinna ja kvaliteedi suhe on tegelikult väga hea. Ma olen enda masina alla pannud koos ostuhinnaga rohkem raha hetkel kui Silweri auto müügihind on ja see on alles algus. Niiet kiirustage seltsimehed autohuvilised, sellist pakkumist ei pruugi enam kunagi tulla. Vanad kuuesed jäävad järjest haruldasemaks ja hinnad tõusevad mujal maailmas. See on võimalus osta tagasihoidliku summa eest omale lisa pensionisammas...

Pensioni sambaks sobib m635csi oluliselt paremini ,kui hästi otsida saab selle raha eest kätte küll... minu kaudu küll parempoolse rooliga

edit: saab ka saksast samas suurusjärgus http://www.mobile.de/SID6YRXPfUzynskGyq ... 1260074049&
the only substitute for cubic inches is cubic dollars