Ostan jahutusvedeliku termomeetri temperatuurianduri. Pildilt nr4.
UM-s tellimise kaup aga tahaks kiiremini kätte saada. Veidi jama sõita, kui temp seier absoluutses miinuses istub.
Sama andurit kasutatud 02 kuni e30 sh, ka laialdaselt e21 ja e28 peal
ja endiselt on aktuaalne ost - tagumised turvavööd e21-le.
temp näidiku andur peaks olema nr 6 pildil. Andur nr 9 peaks saatma inffi pritsungile. Katsetada, kas on õige saad lihtsalt, võtad andurilt juhtme maha ja paned vastu massi. Kui näidik ja juhe terve aga andur vigane läheb seier punasesse. Süüde peab olema sisse lülitatud proovimiseks. Andur maksis Automaailmas 74.- ning oli 3 päeva tagasi kohapeal olemas.
trevi kirjutas:temp näidiku andur peaks olema nr 6 pildil. Andur nr 9 peaks saatma inffi pritsungile. Katsetada, kas on õige saad lihtsalt, võtad andurilt juhtme maha ja paned vastu massi. Kui näidik ja juhe terve aga andur vigane läheb seier punasesse. Süüde peab olema sisse lülitatud proovimiseks. Andur maksis Automaailmas 74.- ning oli 3 päeva tagasi kohapeal olemas.
Andur on ikkagi nr4. Nr 6 on "thermo valve" - mingi termoklapp. Nr 9 kohal näen mina lõdvikut. Tegu karpamootoriga M10-ga. B-kati jupist soovitati hoiduda - pidavat suht viletsa kvaliteediga olema. Ega see 200+ krooni UM-st mind ei tapa aga mul hakkab juba kopp ette tulema seal UM-s käimisest. Täna siis letitöötaja arvas, et tegu on mammutiteaegse autoga ja kui mootor ka originaal enam peal ei ole siis... Aga võtku ma andur maha ja tulgu nende juurde. Vaatasin, et anduri peal on vaid VDO oma tootekood 801/1/44 Selle peale nad liigutavad tõenäoliselt vaid kõrvu ja vangutavad pead.
Aga katsetan sinu soovituse järgi. Ma tegelikult juba kella ennast kontrollisin, et töötab aga juhtme jätsin üle kontrollimata