müüdud
- enrico6655
- enrico6655
enrico6655 kirjutas:kuna ise selle autoga niipalju nussi näind siis ennem vaatan kuidas tuleb ta lõpp ( ennem lõpetan ta ära) kui annan odavamalt ära!E28 kirjutas:nagu ma aru saan siis ärimeest sinus ei saa, sulle pakutakse 1.5k vs emexis pakutava 1k ja sa valid odavama variandi

Muideks kuusakoski ei võta su autot vastu, kui ta on kellegi teise nimel. Kui otsustad masina eelnevalt tükeldada, siis näed vaeva rohkem, kui see saadav 1k metallikokkuostust.
Aga loomulikult - valik on sinu
CSi, ti, i, RT, TC1, D
- enrico6655
natuke OT, kuid rääkides odavalt müümisest ja emexist. mõnikord on tõesti parem emexisse viia ja seega lõplikult arvelt kustutada, kui müüa mõnele mehele kes isegi 600.- ümber registreerimiseks ei leia ja sinu nimel oleva autoga igasugu sigadusi korda saatma hakkab. müüd küll ostu-müügi lepinguga ja loodad et teine selle kiirelt ümber regab, aga ei. siis lased ark-il auto võõrandad, aga politsei andmebaasis oled ikkagi sina omanik ja hakkab jälle üks k.pp pihta. ma ei tea küll kuidas konkreetse autoga on, aga neid ostjaid kes seda 600.- ei suuda leida on ikka küllalt palju.
Sry et müügi teemast OT
kuid haihuvilisena loodan siiski et leiad ostja ja jätad metallihundi seekord nälga. sest emexisse vedades saad veelgi vähem raha ja vedamine ise võtab palju aega-raha-sebimist 
Sry et müügi teemast OT

niipalju kui mina olen aru saanud, siis tema ise on ka üks nendest kes pole 600 eeku leidnud, ning auto polegi tema nimel.
Mina olen enda soetatud autod nädala jooksul alati ümber kirjutanud, või lasknud omanikul kohe maha kanda (kui pole plaanis liiklema autoga asuda).
Aga tõesti, see kõik OT, ning loodan et auto leiab asjaliku omaniku.
Mina olen enda soetatud autod nädala jooksul alati ümber kirjutanud, või lasknud omanikul kohe maha kanda (kui pole plaanis liiklema autoga asuda).
Aga tõesti, see kõik OT, ning loodan et auto leiab asjaliku omaniku.
Ei ole viimasel ajal uurimas käinud, kas auto veel minu nimel, või mitte. Aga kuna nagunii varsti arki pean minema ühte teist autot enda nimelt võõrandama, siis uurin selle kohta ka järgi.
Teemasse ka osaliselt.
Kui see jura kaua niimoodi jätkub, siis varsti ma lohistan selle auto sealt ise ära, kuna dokumentide järgi omanik ju mina. Kui keegi ta aga ära ostab ja tahab ümber kirjutada, siis 56242473 ja võin kasvõi arki kaasa tulla, põhiline, et enam seda jama ei oleks.
Teemasse ka osaliselt.
Kui see jura kaua niimoodi jätkub, siis varsti ma lohistan selle auto sealt ise ära, kuna dokumentide järgi omanik ju mina. Kui keegi ta aga ära ostab ja tahab ümber kirjutada, siis 56242473 ja võin kasvõi arki kaasa tulla, põhiline, et enam seda jama ei oleks.
- enrico6655
Jälgisin tükk aega teemat vaikselt, ei saanud enam vait olla. Ma arvan et kui sa oma lubadused teoks teed, siis oled ikka paras idikas küll. Nagu meil neid vanu autosid jalaga segada oleks siin, isegi mitu huvilist olnud kes auto enda hoolealla võtnuks. Mõistlikud inimesed saavad ju alati kokkuleppeleenrico6655 kirjutas:mul pohhui mis arvate aga igastahes kui keegi seda tahab siis andke kähku märku sest homme läheb see auto minema kuusakoski!

Carclassic OÜ
- enrico6655
- enrico6655
näha et ei saa ju 3000 viige minema armastajhadtõnis kirjutas:Jälgisin tükk aega teemat vaikselt, ei saanud enam vait olla. Ma arvan et kui sa oma lubadused teoks teed, siis oled ikka paras idikas küll. Nagu meil neid vanu autosid jalaga segada oleks siin, isegi mitu huvilist olnud kes auto enda hoolealla võtnuks. Mõistlikud inimesed saavad ju alati kokkuleppeleenrico6655 kirjutas:mul pohhui mis arvate aga igastahes kui keegi seda tahab siis andke kähku märku sest homme läheb see auto minema kuusakoski!.