vähem metalli, vähem kaaluArvo kirjutas:Huvitav, mul Sachsi E34 M5 sidurikorvil (pmst sama mis E28 M5) küljel selliseid auke ei ole, milleks need küll head võiksid olla
Selle teema võib nüüd lukku panna.
Asi ei ole nii hull jah.Aga ma arvan et orig.kere rohkem väärt on,tava e28 palju asju külge keevitama peab mis M535-e kerel küljes on,loomulikult kõik on tehtav.Kahjuks minu finantsolukord ja muutunud prioriteedid seda ei võimalda.Seda keret ei ole mõtet ju venitada, lihtsam on uus kere hankida, mul üks olemas.
Kusjuures mul autost rohkem kahju,kui endast

Kõige hullem see on et ma võin 100% süüdi jääda,sest tagant otsa ju panin.Kuigi rohkem läks juhipoolne nurk.
Kiirus oli 30-40 km/h umbes kui pauk käis,tegin kaks äkkpidurdust,jäljed maas.
Tola valetas politseile,et suunda näitas,ei näidanud tegelikult aga mida sa vaidled minu sõna tema sõna vastu,siis hakkas ajama et ta esimese reas rahulikult 90km/h kulges.Ja min loll sõitsin lihtsalt üle tast.
Vana hakkas Rakverre sõitma mööda Tartu mnt.

Niikuinii mõtles ümber ja tahtis tagasi pöörata,seda ta parkis seal keset
maanteed,hakkas teise ritta tulema,ma panin plokki ja keerasin esimesse
ja uuesti plokki ja vana ka kohe uuesti esimesse ja mul polnus kuhugi minna

Seal Kiviluksi juures selline tagasipöörukoht on,äkki tahtis tagasi hoopis pöörata.Mehel oli tagaistmel naine ja suur koer võibolla ei näinudki mind tagant tulemas.Siis oleks 110km/h külge pannud,kabelimats.
Loo moraal: järgmine kord sõidan külje maha või külge siis pole midagi vaielda või pole vaidlejat

EX M535i 1985.
Jah ma teanKahju heast autost, selliste õnnetuste eest ei ole keegi meist kaitstud kahjuks .
Aga vihjeks niipalju et alles oli siin foorumis müüa üks originaal M535 kere. Kui pealehakkamist ja kere ära rääkida, saaks pmst. jälle ühe liikuva M535 tänavatele .

EX M535i 1985.