mis vahe on euroopa ja usa E21-hel siis?
kui vahe on tuledes...et mitte ümmargused vaid kandilised siis ma tean ühte aga selle saatus on olnud kahtlane
remus kirjutas:mis vahe on euroopa ja usa E21-hel siis?
kui vahe on tuledes...et mitte ümmargused vaid kandilised siis ma tean ühte aga selle saatus on olnud kahtlane
tuled on ümargused (ees 4 tuld).. ja ameerikasel on pikemad stanged... jaa ma ei oska rohkem öelda sest ma pole eriti kuulnud ameerika varjantidest..
us 320i peaks olema kõik neljasilindrilised sissepritsega. euros olid kuuepütased ja karpaga. kindlasti on erinevad ka stanged. need kandlilised tuled (nagu mu üks tuttav kunagi ütles grunge-stiil e21-l) olid vaid nn tuuningtuled euromudelile.
Läbi e-bay või amazoni otsingu leiab ehk USA-spec stanged ja sisu? Või terve masina väga tõsise huvi korral? Ei usu, et neid siin rohkem on kui nuga ütles. Pole ka ühtegi oma silmaga näinud.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Feedback kirjutas:..ja selle ostan ma ära ka. kui ma homme aega saan siis lähen ja teen paar pilti
Teeks nii, et kaagutatakse siis, kui muna käes. Muidu on nii, et olen kõva mees, lähen pikale reisile ja ostan seda teist ning kolmandat, kui oleks aega, raha jne.