kes otsib see ikka leiab

, kuigi jah päris raske on juba korralikku haid leida. paljud masinad on väga kehvas seisus, ehk siis ei ole enam mõtet neid taastada ja kõlbavad ainult varuosadex, muidex keegi just hiljuti siin mainis et millegi pärast viimasel ajal palju masinaid just varuosadena (varuosadex) myyki tulnud

.
päris paljusid masinaid pole enam olemaski, kuna viidud emexisse
paljusid neid autosid mis heas või väga heas korras, ei ole omanikud nõus myyma ja kui siis väga suure raha eest, mis kõik ka arusaadav.
ning järgi jäävadki suht vähesed korralikud masinad, mida leida pole sugugi lihtne, kuna haikala bemareid jääb aja jooxul järjest vähemax
kusjuures peaxki arkist uurima palju on hetkel e28 arvel? kunagise priidu kysimuse peale (august 2005) oli neid 1626 mis tegelt suht vähe ja pakun et nyyd neid palju vähem. nii et igat vähegi korralikku isendit tasub elus hoida, muidu surevad aastatega välja nagu dinosaurused
isiklikult yritan hetkel kahte haid elus hoida. olen kyll omanud, ja ka käest on läbi käinud, palju erinevaid masinaid, aga millegi pärast kisub ikkagi hai pulti

ntx yxki tutikas masin mida proovinud pole pakkunud nii palju sõidumõnu, ja lisades veel et see sõidumõnu on välimuselt väga stiilses masinas. ntx 1988-2006.a. jaapani masinad on minu jaox kõik yhesugused ymarad käkid, sry kui kedagi riivasin aga lihtsalt minu arvamus. kõige stiilsemad autod on tehtud 50-60datel, siis olid ntx jaapanlased ka stiilsed
tuli kyll jälle suht mõtetu ja pikk möla, aga mis teha kui und pole
ps. teine e28 jah ka minu, ja tegu tõesti jaani exiga.