2006 aasta kokkutuleku järelkaja
Kokkutulek oli minu meelest ülimalt kordaläinud: osavõtjad, koht, ilm - kõik oli super
Haisid oli juba nii palju, et kõigiga ei jõudnudki põhjalikult tutvuda, ehk peab järgmisel aastal juba kolmepäevase kokkutuleku tegema
Veelkord tänud kõigile osavõtjatele ja kes see aasta ei jõudnud, siis järgmisel aastal on jälle võimalus. Küll aga ei tähenda see seda, et selle aasta haikalendri sündmused läbi oleks. Plaanis on nii mõndagi ja eks varsti ilmub ka asjakohane informatsioon foorumisse
Haisid oli juba nii palju, et kõigiga ei jõudnudki põhjalikult tutvuda, ehk peab järgmisel aastal juba kolmepäevase kokkutuleku tegema
Veelkord tänud kõigile osavõtjatele ja kes see aasta ei jõudnud, siis järgmisel aastal on jälle võimalus. Küll aga ei tähenda see seda, et selle aasta haikalendri sündmused läbi oleks. Plaanis on nii mõndagi ja eks varsti ilmub ka asjakohane informatsioon foorumisse
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
-
-
- Kontakt:
Aega läks aga ära maksinnuga kirjutas:Arvutasime kokku, et ekipaaži kohta tuleks lisaks maksta 25eek.Priit Peljo kirjutas:Sellest et kui palju raha tahetakse antakse hiljem teada. Raha tuleb kanda pr117 arvele.Ihv kirjutas:pidin hommikul vara lahkuma ja toiduraha jäi maksmata. kui palju ja kelle kätte (arvele) maksta ?
Seekord siis minu arvele:
1105091308 Peep Binsol
Jah pildil e28 m5 ja omanik puhta eestlane ja tallinnlane aga tegu ka ainukese m5ega eestisErR kirjutas:Kokkutulekul ma ei käinud aga nüüd uudishimu ei anna rahu - kas seal pildil on E28 M5? Omanik Eestist?
Ja kadedaks tegi auto küll, salongi viimistluse osas sain ma paraja üllatuse igaljuhul nii maitsekat sisu polegi ennem kohand isegi laepolster nahast ja mootori ruumis oli ka palju uudistamist
E28 525e & E28 535i
Ega selle M5-e omanik ometi selle autoga talvel sõida ?tanele28 kirjutas:Jah pildil e28 m5 ja omanik puhta eestlane ja tallinnlane aga tegu ka ainukese m5ega eestisErR kirjutas:Kokkutulekul ma ei käinud aga nüüd uudishimu ei anna rahu - kas seal pildil on E28 M5? Omanik Eestist?
Ja kadedaks tegi auto küll, salongi viimistluse osas sain ma paraja üllatuse igaljuhul nii maitsekat sisu polegi ennem kohand isegi laepolster nahast ja mootori ruumis oli ka palju uudistamist
E34 & E32
järgmine aasta võix mõni selline ka olla http://www.blocket.se/vi/8893508.htm?ca=11_s
Anna andeks aga see on ju õudne Vana kuuene on ikka loodud olema kupee...Tiina kirjutas:järgmine aasta võix mõni selline ka olla http://www.blocket.se/vi/8893508.htm?ca=11_s
635csi
See m5 pole igapäevases kasutuses ja sõidab ainult suvel, omanik teab väga hästi auto väärtustomega kirjutas:Ega selle M5-e omanik ometi selle autoga talvel sõida ?tanele28 kirjutas:Jah pildil e28 m5 ja omanik puhta eestlane ja tallinnlane aga tegu ka ainukese m5ega eestisErR kirjutas:Kokkutulekul ma ei käinud aga nüüd uudishimu ei anna rahu - kas seal pildil on E28 M5? Omanik Eestist?
E28 525e & E28 535i
100 punktid
100 punktid korraldajatele!
Väga väärikas ja korralik üüritus.
Praktiseerin nüüd salajased väntvöllvise , siis saab nuga järgmine aasta väärikas vastane! Loodame et nii see sama värk areneb ja vanemate BMW huviliste seltskond kasvab.
Christoph
Väga väärikas ja korralik üüritus.
Praktiseerin nüüd salajased väntvöllvise , siis saab nuga järgmine aasta väärikas vastane! Loodame et nii see sama värk areneb ja vanemate BMW huviliste seltskond kasvab.
Christoph
-