Pead püsikliendiks hakkama. Kui oma autopargile tellima hakkad siis saad hulgi ostes kindlalt hinnaalandust Nojah. Igatahes lähen galeriis sinu masinapargi lugemisega omadega kogu aeg sassi
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Nagu ma aru saan, on e21.ee puhtalt "virtuaalne ettevõtmine", st. mingit põhikirjalist asutust ei eksisteeri? Kui teha näiteks MTÜ ja üritada UMiga mingi lepinguline suhe sisse seada, kas õnnestuks? Vaatan et bmw-club.ee klubiliikmetel on päris paljudes kohtades mõneteistkümneprotsendine allahindlus.
karu kirjutas:ma alles tellisin ühele motole juppe sealt+muud sodi kokku läx mingi 18000, alla keegi ei tahtnud teha käin tihti seal, tsekk läx firmale.
Kummaline.........ma võin uurida muidu, võibolla saan aidata, endale saaksin 10-20% küll alet seal, olenevalt jupist siis.
Viimati muutis enthusiast, 28 Juul 2006 20:44, muudetud 1 kord kokku.
karu kirjutas:ma alles tellisin ühele motole juppe sealt+muud sodi kokku läx mingi 18000, alla keegi ei tahtnud teha käin tihti seal, tsekk läx firmale.
Sa pead tegema kliendilepingu. Lepingu sõlminu saab automaatselt 5% alla. Sina, kui vanade masinate taastaja saaksid kindlasti kaubelda soodsama protsendi.
Iseenest on näiteks Skodaklubil/foorumil täiesti asjalik süsteem - on liikmemaks, aga samas saab esinduses kaupadelt ja teenustelt 10% allahindlust.
Samas UM soodukatest ma küll aru ei ole saanud - kord annavad 5% alla, kord ei midagi...
karu, sul seal tööjuures naaberboksist (kui see asub veel seal) kodanik nimega Alar sai ka UMist päris normaalset soodukat, kuid ma pole temast suvi läbi midagi kuulnud.