Uus on tellimuses juba mitu kuud kuid pole siiani tulnud.
Tahaks stange vahepeal kokku panna.
Sobivad kõik mis on paremas seisukorras kui minu vana (See on puhta auklik).
Hind vastavalt jupi seisukorrale
O: e24 esistange kroomosa juhipoolse
Üks kundepoolne peaks mul üle olema, otsin, äkki leiab juhipoolse ka. Üldine seisurkord on neil selline, et tükid on küll sirged aga vajaks poleerimist. Altpoolt poldikohtadest muidugi rooste närib isukalt.
Mulle aga võib keskmist tükki pakkuda, tähtis et oleks sirge ja ilma läbivate roosteaukudeta, kroomi seisukord on teisejärguline.
Mulle aga võib keskmist tükki pakkuda, tähtis et oleks sirge ja ilma läbivate roosteaukudeta, kroomi seisukord on teisejärguline.
E10 2002
Lisaks on kroom liistudel hind ka mitt odav.
Nurga on ca 130EUR UM-is.
Mul vedeleb ükskeskimine osa aga see vaja tervenisti kroomida, sest kroom on lahti koorunud ( oli ostes autol küljes ).
Kundepoolne ots ka oli täitsa olemas ja saadavl kuni eliseni kui see kaubaks läks
Nurga on ca 130EUR UM-is.
Mul vedeleb ükskeskimine osa aga see vaja tervenisti kroomida, sest kroom on lahti koorunud ( oli ostes autol küljes ).
Kundepoolne ots ka oli täitsa olemas ja saadavl kuni eliseni kui see kaubaks läks
F25 ja E63
Varuosadeks E24 628 ja E23 osasi.
Varuosadeks E24 628 ja E23 osasi.
Kui seda UM-st tellisin eelmine suvi siis öeldi, et keegi on sama asja tellinud juba aprillikuus aga tulnud pole seda siiani.Toly kirjutas:Mitte, et see kuidagi peaks rõõmustama aga mul on tellimus kundepoolsele liistule juba aastake sees. Pole kippu ega kõppu. Hakkan kah kodumailt otsima. Kui jääb sima siis saab infot jagada.
Praegu on ainuke lootus veel jebaist midagi leida...
635csi