Olen siin pikka aega kogunud ennast, et kas teha teema või ei. Täna silmasin aga fb-s ühte musta e28 m535i-d ja seal all kirjutati omanikule, et teeks ta teeks siia ka teema ja see andis vist mulle ka viimase tõuke.
Ehk siis sai 2018 aasta sügisel tuli selline tuhin, et hirmsasti oleks vaja omale ühte projekti. Otsisin omale mingid kandidaadid välja aga need lipsasid käest. Peale seda tuli müüki üks poolik projekt 535i lugesin esialgu pealkirja ka valesti auto24-s, ongi kõik tipp topp 160kw jne... aga peale 10 korda kui kuulutust vaatasin jäi silma et ei olegi on hoopis m50b20 e36 pealt. Tõmbas veits tuhinat alla aga sai omanikuga räägitud ja mõtlesin, et mis seal ikka ju ma toon selle ära. Tõukas ikkagi ju see, et too on 535i. Ja ühel novembri kuu hommikul saigi Hiiumaalt starditud Vastseliina poole. Ega ta midagi ilusat polnud aga samas minule polnud kole ka

Pilt kuulutusest ja toomisest: Peale seda pikka päeva sai auto koju toodud ja läks garaaži peitu, kuna ilmad läksid vastikuks ja jube pime oli ka siis sai ainult silitamas terve talv käidud

Aga Kui lumi hakkas ära sulama sai masin tagumisest garaažist välja ajatud ja ette poole ära toodud. Aga mõni päev enne seda sai ka uus mootor toodud. M30B35 peaaegu õige.

Pildid kui mootor sai koju garaaži. Peale seda sai vist paar nädalat ainult oodata ja hakkas juba ilm lubama ja järjest soojemaks läks ja lumi kadus. Kohe hakkasid lammutustööd
Auto laiali, mootor maha jne.. Siis mingi päev käis Sõber külas, lõi kruvika läbi tulemüüri ja rattakoopa ühenduskoha, peale seda hakkasin igalt poolt kust roostet nägin kruvikeerajaga torkima ja liivaga pritsima. Ja nii tuligi üks nv mott ja proovisin elus esimest korda plekki voltida ja keevitada. Nii sai keevitatud see tulemüüri ja koopa osa jne. aga tegin töödest lolli peaga storysi ja nii need pildid on kaduma läinud. Põhimõtteliselt on autole nüüdseks ring peale tehtud. sai ostetud uus põll ette. Kohe peale põlle ostmist lappisin nina kokku sain motti juurde. hea oli vaadata kohe korraks. Siis sai tagumine ots on ostetud. Korralikud uksed (peale kunde oma siis). Igast tööriistu ja asju. keevitatud. Hetkel tegelen tagumiste koopaservadega. Tuleb välja et see klokkerholm päris ikka ei istu. saan korralikult maadelda sellega. Hakkasin keevitama ja siis tuli meelde et uksevahed oleks ka mõistlik üle vaadata. Pidin pikali kukkuma kui nägin seda vahet